google-calendar-tablet

Screenshots officiële Google Calendar iOS-app gelekt

In gelekte beelden is de iOS-versie van Google Calendar te zien. De agenda-app combineert je foto's, Gmail en Google Maps voor je afspraken.

google-calendar-intro-nieuw

Google gaat binnenkort een eigen Agenda-app uitbrengen voor Google Calendar. De nieuwe app is in lijn met de Android-app, die in november vorig jaar volledig werd vernieuwd. In een reeks gelekte screenshots van The Next Web is te zien hoe Google Calendar voor iOS er precies uit zal komen te zien. Daarin krijgen we gelijk een voorproefje van de koppeling met je foto’s en Google Maps aan de agenda.

Google Calendar maakt gebruik van e-mails in Gmail om extra informatie bij afspraken te zien. Hierdoor heb je bijvoorbeeld gelijk de vliegticket bij de hand als er een vluchtafspraak in je agenda staat vermeld. Met behulp van suggesties is het volgens Google makkelijk de agenda in te vullen.

google_calendar_iOS_2
google_calendar_iOS_1

Het is nog onbekend wanneer Google Calendar voor iOS verschijnt. De screenshots doen echter vermoeden dat het niet heel lang meer zal duren totdat de app wordt uitgebracht. Google is de afgelopen tijd druk bezig met het uitbrengen van nieuwe iOS-apps, waaronder Google Remote Desktop vorige week.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2015, 16:21
Categorie Apps
Onderwerp google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.