iculture-biz
iCulture Biz
ipad salesmapp

SalesMapp: verkoopassistent waarmee je nieuwe klanten binnenhaalt

Zoek je altijd naar nieuwe klanten? Met de verkoopassistent SalesMapp voor de iPhone en de iPad vind je nieuwe adressen, maak je gemakkelijk afspraken en deel je orders met je collega's.

salesmapp-icoonWat is het grootste dilemma van alle mensen die in de verkoop werken? Natuurlijk: hoe vind ik nieuwe klanten en hoe zorg ik ervoor dat ik ze allemaal kan bedienen? SalesMapp helpt je een voet tussen de deur te krijgen. Deze Nederlandse app met bijbehorende diensten zoekt automatisch naar nieuwe prospecten, maakt het makkelijk om je afspraken op locatie zo efficiënt mogelijk in te delen en biedt de optie om meteen orders uit te zetten.

SalesMapp: vind klanten, plan afspraken, bestel orders

salesmapp-1SalesMapp is een app die gebruik maakt van een database vol met mogelijke klanten. De app verzamelt bedrijfsinformatie op een eigen server zodat de app alle bedrijven van Nederland kan filteren op interessegebied. Verkoop je bijvoorbeeld keukengereedschap? Dan kan je zoeken naar nieuwe horecabedrijven in Amsterdam. Als je een afspraak plant met de app, kun je meteen zien op welke dag je in de buurt van de klant bent. Je kunt zelfs de route bekijken. Gaat het gesprek goed? Dan kan je ook een order uitschrijven in de app. In dat geval is het handig om die informatie meteen te delen met de mensen op de zaak, zodat er snel geleverd kan worden. Hiervoor heb je een bedrijfsaccount nodig, die de informatie die je in de app zet deelt met collega’s die ook een bedrijfsaccount gebruiken. Zo is het ook mogelijk om klanten aan een andere verkoper toe te wijzen.

Via iCulture Biz lees je nog meer artikelen die voor zakelijke gebruikers interessant zijn.

SalesMapp is dertig dagen gratis

Let op: de SalesMapp-app is gratis maar je hebt een abonnement nodig om te kunnen gebruiken. Tot 31 januari kun je een gratis proef-abonnement nemen op de persoonlijke assistent, maar daarna kost die €9,95 per maand. Wil je SalesMapp binnen je bedrijf gebruiken en iedereen toegang geven tot dezelfde informatie? Dan heb je een Company Assistent abonnement nodig, dat €239,40 per werknemer per jaar kost. Voor dit bedrag krijg je de prospect-informatie van de database op de servers van SalesMapp, zodat je nieuwe klanten kunt vinden. Het zakelijke abonnement heb je nodig om de informatie met elkaar te delen binnen het bedrijf. Wil je meer dan tien werknemers aansluiten op deze app, dan kun je op aanvraag prijzen te weten komen.

salesmapp-3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2015, 14:55
Categorie Apps
Onderwerp iculture biz

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.