Reacties voor: Sago Mini Wereld geeft toegang tot kindergames voor vast maandbedrag

Sago Mini Wereld bevat de volledige collectie van Sago Mini-games, waarbij je per maand betaalt. Je krijgt toegang tot ruim 20 kindergames.

Reacties: 4 reacties

  1. Volgens Apple-topman Phil Schiller zijn abonnementen de toekomst van de App Store. Mensen zouden niet meer eenmalig willen betalen voor apps.

    Sorry hoor wat een onzin, dus gebruikers willen graag maandelijks betalen ipv een vast bedrag, waarna de app altijd werkt ?

    De app makes willen graag nog meer omzet dan ze al hebben gehad voor hun app, en door de oude “al betaald” onbruikbaar maken, door deze te vervangen met een maandelijkse betaal dienst…beetje faal 🙂

    Ik heb al een aantal apps er af geknikkerd vanwege deze abo dienst.

  2. Origineel geplaatst door Xeno
    Ik heb al een aantal apps er af geknikkerd vanwege deze abo dienst.

    Mee eens.

    Ik moet nog een app tegenkomen die voor mij een maandelijkse bijdrage waard is. Tips welkom 🙂

    Het is de laatste jaren sowieso een trend om zoveel mogelijk via ab vorm aan te bieden. In sommige gevallen heeft dit weinig tot geen meerwaarde . Afijn, uiteindelijk bepaalt de consument

  3. Adobe was koploper he? Dat terwijl er geen alternatief was aangeboden voor aanschaf van software tegen vast aankoopbedrag en klaar.
    En een beetje betalen voor kwaliteitsspelletjes snap ik goed en heb het ook wel gedaan. Ontwikkelaars moeten ook eten en ze hebben veel tijd en energie erin gestopt. Maar maandelijks, en dan beperkt tot alleen Sago games en niet bijv. LEGO of dergelijke, nee. Jammer. Hier iig geen games met oneindige in-app aankopen.

  4. Voor diverse platformen koop ik altijd aardig wat software. Soms ook Beta of zelfs Alfa versies om de ontwikkelaar in een vroeg stadium te steunen. En uiteraard om software te testen, en te kijken of het voor mij en/of andere gebruikers wat is. Als ik daarvoor allerlei abonnementen af moet sluiten haak ik af, en zullen software ontwikkelaars minder aan mij verdienen. Zo simpel is het.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.