Pokemon Go Teams

Legendarische Pokémon nog deze zomer in Pokémon Go

De legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go. Niantic heeft laten weten dat de legendarische Pokémon deze zomer beschikbaar komen. Maar om welke Pokémon gaat het precies?

Pokemon Go Teams
Spelers van Pokémon Go wachten er al maanden op, maar deze zomer lijkt het er eindelijk van te komen: de komst van legendarische Pokémon. Allerlei zeldzame Pokémon uit zowel de eerste als tweede generatie, zoals Zapdos, Moltres, Articuno, Raikou, Suicune en Entei, zijn niet te vangen. Deze zomer komt hier verandering in, zo geeft Mathieu de Fayet van Niantic aan in een interview. Ook het direct spelen met andere spelers komt deze zomer.

Legendarische Pokémon zomer 2017 in Pokémon Go

Bij elke generatie Pokémon is er een aantal wezens die zeldzamer en sterker en daardoor lastig te vangen zijn. In de eerste generatie gaat het om Articuno, Zapdos, Moltres, Mewtwo en Mew, terwijl het bij de tweede generatie gaat om Raikou, Suicune, Entei, Lugia, Ho-Oh en Celebi. Deze zogenaamde legendarische Pokémon ontbreken nu nog in Pokémon Go. Het was al bekend dat Niantic deze Pokémon dit jaar toe gaat voegen, maar in een interview is nu bekendgemaakt dat ze deze zomer toegevoegd gaan worden.

In een Braziliaans interview geeft Mathieu de Fayet, vice president van Strategic Partnerships bij ontwikkelaar Niantic, aan dat er voor deze zomer meerdere vernieuwingen gepland staan voor Pokémon Go. Op de vraag hoe ze de interesse van de 65 miljoen spelers hoog willen houden, geeft De Fayet aan dat ze werken aan meerdere functies die gepland staan voor deze zomer. Hij noemt onder andere de komst van legendarische Pokémon, maar ook de mogelijkheid om twee spelers tegen elkaar te laten spelen. Vanwege het enorme succes van de game hebben we wat langer moeten wachten op deze nieuwe functies dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Om welke legendarische Pokémon het precies gaat en hoe je deze uiteindelijk in Pokémon Go moet vangen, is nog onduidelijk. Het is in ieder geval goed nieuws dat zowel de legendarische Pokémon als het spelen tegen andere spelers deze zomer toegevoegd gaan worden. Is dit voor jou een reden om Pokémon Go weer eens op te starten?

Wil je meer weten over Pokémon Go? Lees dan onze andere artikelen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2017, 14:07
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.