Sago Mini Wereld: Friends

Sago Mini Wereld geeft toegang tot kindergames voor vast maandbedrag

Sago Mini Wereld bevat de volledige collectie van Sago Mini-games, waarbij je per maand betaalt. Je krijgt toegang tot ruim 20 kindergames.

Sago Mini Wereld: Friends

Ouders met kinderen kennen wellicht de Sago Mini-apps. Er zijn tientallen van, variërend van Sago Mini Pet Cafe tot Sago Mini Vliegtuigen. Bijna elke app kost sinds de prijsverhoging in de App Store €3,49 (voorheen €2,99) dus dat gaat al snel in de papieren lopen. De makers hebben daarom iets nieuws bedacht: een overkoepelende app waar je maandelijks voor betaalt: Sago Mini Wereld.

Sago Mini Wereld: collectie kindergames voor vaste maandprijs

Volgens Apple-topman Phil Schiller zijn abonnementen de toekomst van de App Store. Mensen zouden niet meer eenmalig willen betalen voor apps, maar liever per maand afrekenen. De makers van de Sago Mini-app volgen dat advies en vragen €4,99 per maand. Daarvoor krijg je toegang tot meer dan 20 games.

De app bevat drie games die je sowieso gratis kunt spelen, ook als je niet besluit om het abonnement af te sluiten. Het gaat daarbij om Sago Mini Friends, Forest Flyer en Babies Dress Up). Volgens de makers is de collectie ideaal tijdens het reizen, omdat je de kinderen lekker bezig kunt houden zonder dat er een internetverbinding nodig is.

Sago Mini Wereld: Dress Up

Er zitten ook geen advertenties van externe partijen of in-app aankopen in. Je kunt het abonnement op meerdere toestellen gebruiken, dus broertjes en zusjes kunnen ook op hun eigen iPhone of iPad spelen, zonder dat je opnieuw hoeft te betalen. Het opzeggen van het App Store-abonnement werkt op de gebruikelijke manier, die we hieronder uitleggen.

Als je stopt met betalen heb je alleen nog toegang tot de drie games die gratis zijn meegeleverd. De makers van Sago Mini Wereld beloven dat leden als eerste de mogelijkheid krijgen om nieuwe releases en updates te proberen. Wie de smaak te pakken heeft kan ook voor €32,99 meteen een jaarabonnement afsluiten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2017, 11:52
Categorie Apps
Onderwerp kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.