Apple Event Far Out

Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van het Far Out-event

Vandaag onthult Apple een hoop nieuwe producten, waaronder de iPhone 14 en de Apple Watch Series 8. Maar er is meer, veel meer! In dit artikel kun je daarover naar hartenlust discussiëren. Praat mee over Apple's iPhone-event van september 2022!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het is zover: het september 2022-event staat in de startblokken en we kunnen dan ook een berg aankondigingen verwachten. Genoeg nieuwe producten om je mening over te geven! Wil je graag met andere iCulture-lezers discussiëren over de nieuwe iPhones en meer? In dit artikel kun je zowel voor, tijdens als na het event terecht!

Praat mee: Apple’s september-event ‘Far Out’

Zoals altijd gaat het event van start om 19:00 Nederlandse tijd. Tijdens de online presentatie van vanavond verwachten we de volgende aankondigingen:

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen van het september 2022-event.

Bekijk ook

Verwachtingen Apple Event 7 september: wat gaat Apple naast de iPhone 14 nog meer onthullen?

Apple's aankomende september 2022-event staat grotendeels in het teken van de iPhone 14-serie, maar er komen nog meer aankondigingen aan. In deze vooruitblik lees je de meest uitgebreide verwachtingen van Apple's september 2022-event van vandaag.

Heb je al gestemd op onze poll? Daarin vragen we naar welke september-aankondigingen jij het meest uitkijkt. Is het de iPhone 14 Plus, de AirPods Pro 2 of misschien wel de Apple Watch Pro?

Bekijk ook

iCulture peilt: naar welke aankondiging van Apple's september-event kijk jij het meest uit?

Wij zijn benieuwd naar welke aankondiging van het september 2022-event jij het meest uit kijkt: is het de iPhone 14 of toch de Apple Watch Series 8? Of misschien wel iets heel anders? Laat het ons weten en stem op onze poll over Apple's september 2022-event.

Kijk mee vanaf 19:00 vanavond
Om stipt 19:00 vanavond trapt Apple af. Er zijn allerlei manieren om de livestream van het Apple-event te kijken. Dat kan via de Apple-website, de TV-app of YouTube. Het maakt daarbij niet uit wat voor apparaat je hebt: een iPhone, iPad, Mac, pc of smart-tv.

Bekijk ook

Zo kijk je vannacht de livestream van Apple's Mac-event

Wil jij de livestream van Apple's Mac-event van oktober volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

Kun je niet live kijken maar wil je wel op de hoogte blijven? In onze hub van Apple’s september 2022-event vind je een liveblog tijdens de presentatie. We zetten daar de belangrijkste aankondigingen op een rij. Achteraf vind je hier ook een uitgebreide samenvatting, zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.

Bekijk ook

Samenvatting: dit heeft Apple aangekondigd tijdens het iPhone 14-event

Apple's iPhone 14-event zit erop beginnen en met dit artikel ben je in één klap van alles op de hoogte: kijk de presentatie terug, lees de hoogtepunten van de belangrijkste aankondigingen en de uitgebreide samenvatting. Alles wat je moet weten over het iPhone-event van 2022 vind je hier!

Actuele iPhone 14 deals

Reacties: 54 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.