Apple-event September 2020: Time Flies.

Praat mee: bespreek hier alle aankondigingen van Apple’s september-event

Start vanavond om 19:00

Het is bijna tijd voor een nieuw Apple-event! In dit artikel kun je met andere iCulture-lezers je mening delen en discussiëren over de nieuwe september 2020 aankondigingen van Apple.

Traditioneel gezien houdt Apple in september altijd het grote iPhone-event. Dit jaar is alles allemaal net even anders. In plaats daarvan houdt Apple vanavond om 19:00 Nederlandse tijd een apart september 2020-event voor andere producten, zoals de nieuwe iPad Air 2020 en Apple Watch Series 6. In dit artikel kun je je ei kwijt over alle aankondigingen die Apple tijdens het event gaat doen. Wat vind jij van de nieuwe producten?

Let op: nog geen iPhones
Apple gaat vermoedelijk nog geen nieuwe iPhones aankondigen. Die aankondiging verwachten we pas in oktober, tijdens een apart (nog niet aangekondigd) iPhone-event. Dit artikel is dus vooral een plek om te praten over de aankondigingen die Apple wél gaat doen.

Praat mee: Apple’s september 2020 aankondigingen

Tijdens het event, dat om 19:00 Nederlandse tijd van start gaat, presenteert Apple een aantal nieuwe producten. In het kort zijn dit de belangrijkste verwachtingen:

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen op het september 2020-event.

Ben jij van plan om één van deze producten op korte termijn aan te schaffen? Of is er nog iets anders waar je op hoopt? Laat het ons weten in de reacties!

Kijk live mee vanaf 19:00 vanavond
Om 19:00 trapt Apple het september 2020-event af. Tijdens een van tevoren opgenomen presentatie onthullen Tim Cook en andere Apple-kopstukken de nieuwste producten. Er zijn diverse manieren om naar de livestream van het Apple-event te kijken.

Volg ook onze hub voor Apple’s september 2020-event, waarin je je nu alvast warm kan draaien met toffe wallpapers. Tijdens de presentatie houden we op deze pagina ook de liveblog bij en achteraf lees je daar de samenvatting of kijk je het event terug, mocht je het gemist hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2020, 18:53
Categorie Apple
Onderwerpen apple event, apple watch series 6, iPad Air 2020
Device Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

De Apple Watch Series 6 is de nieuwste smartwatch van Apple. De Apple Watch Series 6 is er in twee formaten: 40mm en 44mm. Apple heeft de Apple Watch Series 6 in twee nieuwe kleuren uitgebracht, blauw en rood. Ook zit er een saturatiemeter in, waarmee je het zuurstofgehalte in je bloed kan meten. Lees onze ervaringen in de Apple Watch Series 6 review en meer.

Apple Watch Series 6

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.