Apple publieke beta voor iOS, macOS, tvOS en watchOS.

De datum is bekend: release iOS 14 en watchOS 7 gepland voor 16 september

Wanneer komt iOS 14? Komt de update dit jaar later dan normaal? Kun jij binnenkort Big Sur installeren? En wat is de datum voor iPadOS 14? Apple heeft tijdens het september-event alvast wat data bekendgemaakt.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple is al een tijdje op weg met de beta van iOS 14. Het is inmiddels september, dus vraag je je natuurlijk maar één ding af: wanneer kan je met alle updates aan de slag? Apple heeft tijdens het september 2020-event de data van iOS 14 en watchOS 7 bekendgemaakt. In dit artikel verzamelen we alle info over datum waarop iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 en macOS Big Sur verschijnt.

iOS 14 datum: wanneer kan jij aan de slag?

De iOS 14 beta is al te downloaden voor ontwikkelaars en publieke testers. Officieel heeft Apple laten weten dat de release van iOS 14 voor 16 september (vanaf 19u) gepland staat. Normaal gesproken wordt de grote jaarlijkse iOS-update in september uitgebracht.

Hou er rekening mee dat alle updates rond 19:00 ’s avonds beschikbaar komen.

iOS 14 releasedatum

Dit zijn de belangrijkste data omtrent iOS 14:

Bekijk ook

iOS 14: dé najaarsupdate voor de iPhone in 2020

iOS 14 is dé grote update voor de iPhone in najaar 2020. De update is voor iedereen met een geschikte iPhone beschikbaar. Hieronder lees je alles over iOS 14, de vele verbeteringen en hoe je de update kunt installeren.

iPadOS 14 datum

Bekijk ook

iPadOS 14: alles over de grote iPad-update van 2020

iPadOS 14 brengt nieuwe functies naar je iPad. De update bevat diverse verbeteringen, waaronder nieuwe functies voor Safari, multitasking en heel veel andere nieuwe dingen. Dit moet je weten over iPadOS 14.

watchOS 7 datum

Bekijk ook

watchOS 7: alles over de grote update voor de Apple Watch van 2020

watchOS 7 voor de Apple Watch is de grote update van 2020 en is voor alle recente modellen te downloaden. Deze update brengt nieuwe gezondheidsfuncties, wijzerplaten en andere verbeteringen naar de Apple Watch. Lees hier wat er nieuw is!

macOS Big Sur datum

Bekijk ook

macOS Big Sur: alles over de grote Mac-update van 2020

macOS Big Sur is de grote update voor je Mac van 2020. Er zitten heel wat nieuwe functies in, die we hier met je langslopen. Alles over het downloaden, de nieuwe functies en nog veel meer lees je hier!

tvOS 14 datum

Bekijk ook

tvOS 14 voor de Apple TV: dit moet je weten over de update van 2020

tvOS 14 is de 2020-update voor de Apple TV. De update bevat onder andere Picture-in-Picture, uitgebreidere HomeKit-ondersteuning en verbeterde AirPlay. Welke functies zijn er nog meer en hoe kan je de update downloaden?

Revisiegeschiedenis:

  • 2020 - 08 september: Artikel bijgewerkt na de nieuwste geruchten over de releasedatum van iOS 14 en meer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iOS 14

iOS 14 is de grote software-update voor de iPhone, die in het najaar van 2020 verscheen. De belangrijkste iOS 14-functies zijn een nieuw beginscherm, interactieve widgets, verbeteringen voor HomeKit en de nieuwe Appfragmenten (ook wel App Clips genoemd).

iOS 14
28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.