Apple publieke beta voor iOS, macOS, tvOS en watchOS.

De datum is bekend: release iOS 14 en watchOS 7 gepland voor 16 september

Wanneer komt iOS 14? Komt de update dit jaar later dan normaal? Kun jij binnenkort Big Sur installeren? En wat is de datum voor iPadOS 14? Apple heeft tijdens het september-event alvast wat data bekendgemaakt.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple is al een tijdje op weg met de beta van iOS 14. Het is inmiddels september, dus vraag je je natuurlijk maar één ding af: wanneer kan je met alle updates aan de slag? Apple heeft tijdens het september 2020-event de data van iOS 14 en watchOS 7 bekendgemaakt. In dit artikel verzamelen we alle info over datum waarop iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 en macOS Big Sur verschijnt.

iOS 14 datum: wanneer kan jij aan de slag?

De iOS 14 beta is al te downloaden voor ontwikkelaars en publieke testers. Officieel heeft Apple laten weten dat de release van iOS 14 voor 16 september (vanaf 19u) gepland staat. Normaal gesproken wordt de grote jaarlijkse iOS-update in september uitgebracht.

Hou er rekening mee dat alle updates rond 19:00 ‘s avonds beschikbaar komen.

iOS 14 releasedatum

Dit zijn de belangrijkste data omtrent iOS 14:

iPadOS 14 datum

watchOS 7 datum

macOS Big Sur datum

tvOS 14 datum

Revisiegeschiedenis:

  • 2020 - 08 september: Artikel bijgewerkt na de nieuwste geruchten over de releasedatum van iOS 14 en meer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iOS 14

iOS 14 is de grote software-update voor de iPhone, die in het najaar van 2020 verscheen. De belangrijkste iOS 14-functies zijn een nieuw beginscherm, interactieve widgets, verbeteringen voor HomeKit en de nieuwe Appfragmenten (ook wel App Clips genoemd).

iOS 14
28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.