Logitech Combo Touch-toetsenbordhoes voor iPad vanaf nu te bestellen

De iPads krijgen ondersteuning voor trackpads. Daarom heeft Logitech twee nieuwe Combo Touch-hoezen uitgebracht voor de iPad Air en het standaardmodel iPad. Ze beschermen je iPad en hebben speciale sneltoetsen voor iPadOS.

Update 15 april 2020: Net als Apple’s Magic Keyboard voor iPad Pro is het Logitech Combo Touch-toetsenbordhoes met trackpad vanaf vandaag te bestellen. De levertijden zijn flink: 3 tot 4 maanden, zowel voor het model voor de iPad Air 2019 als de iPad 2020.

Bestellen kan hier:

Logitech-hoes met trackpad

Met ingang van iPadOS 13.4 komt er ondersteuning voor trackpads. Zoals je eerder vandaag op iCulture kon lezen komt er uitgebreide ondersteuning voor muizen en trackpads aan. Speciaal voor de 10,5-inch iPad Air 2019 en de 10,2-inch iPad 2019 heeft Logitech nu een speciale toetsenbordhoes uitgebracht. Die is met €149,95 een stuk goedkoper dan het model van Apple, maar helemaal vergelijkbaar is het niet want ze zijn voor andere iPad-modellen.

Logitech Combo Touch voor iPad

De Logitech Combo Touch-toetsenbordhoes met trackpad is verkrijgbaar in twee modellen:

Logitech Combo Touch toetsenbord

De hoezen hebben een levertijd van 3 tot 4 maanden. Het is dus niet helemaal duidelijk wanneer ze precies geleverd worden, maar je kan ze wel al bestellen.

Het bestaat uit een beschermende hoes voor je iPad met ingebouwd toetsenbord en een trackpad. Het toetsenbord is van volledig formaat en heeft een rijtje sneltoetsen voor iPadOS.

Logitech Combo Touch knoppen

1 – Home: terug naar beginscherm
2 – Schermhelderheid (op/neer)
3 – Virtueel toetsenbord: toont/verbergt het schermtoetsenbord
4 – Zoeken: toont het zoekveld van iPadOS
5 – Helderheid toetsverlichting: past de achtergrondverlichting aan (op/neer)
6 – Mediaknoppen: terug, afspelen/pauzeren en vooruit
7 – Volumeknoppen: mute, volume op/neer
8 – Scherm aan/uit: vergrendelt het scherm van de iPad 7e generatie

Logitech Combo Touch typen

De knoppen van dit toetsenbord zijn voorzien van achtergrondverlichting. Er zitten vier standjes op: typen, staan, schetsen en lezen. Je kunt het toetsenbord loshalen als je het niet nodig hebt.

De Logitech Combo Touch gebruikt de Smart Connector voor data en stroomvoorziening. Je hoeft dus nooit op te laden.

Logitech Combo Touch schetsen

Bekijk ook

Alle recente iPads krijgen uitgebreide muis- en trackpad-ondersteuning in iPadOS 13.4

Apple gaat de ondersteuning voor muizen en trackpads verder uitbreiden op de iPad. Vanaf iPadOS 13.4 kun je eenvoudiger de muiscursor bedienen, want hij past zich automatisch aan aan het type content.

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.