Kuo: ‘AirPower en nieuwe AirPods komen in eerste helft van 2019’

Eén van de meest betrouwbare bronnen als het gaat om Apple-geruchten weet het zeker: de AirPower en AirPods 2 komen in de eerste helft van 2019.

‘AirPower en AirPods 2 in eerste helft van 2019’

De afgelopen dagen zagen we heel veel geruchten over de AirPods 2 voorbij komen, die je nog eens rustig kan nalezen in ons AirPods 2-overzicht. Veel van deze geruchten kwamen van de minder bekende bronnen, maar nu is Ming-Chi Kuo aan het woord. Zijn voorspellingen komen nagenoeg altijd uit en deze keer is hij vrij stellig: de leveringen van de AirPower en de AirPods 2 starten in de eerste helft van 2019.

Dat betekent dat je zowel de AirPower als nieuwe AirPods in de eerste helft kan verwachten. Over exacte functies en specificaties van deze nieuwe AirPods zegt Kuo dat er draadloos opladen en verbeterde Bluetooth-verbinding in zit. Dat betekent dat je hier de nieuwe draadloze oplaadcase bij krijgt. De verbeterde Bluetooth-verbinding komt mogelijk door de W2 of W3-chip, een upgrade ten opzichte van de huidige W1-chip. Hierdoor is zeer waarschijnlijk Hé Siri mogelijk, zodat je Siri op de AirPods kan aanspreken zonder dat je op de AirPods hoeft te tikken.

Binnenkort toch nog de AirPower
Dat Ming-Chi Kuo nu spreekt over de AirPower in de eerste helft van het jaar, geeft aan dat hij er echt aan zit te komen. Eerder was er nog twijfel bij Kuo wanneer en of de AirPower zou verschijnen, maar het lijkt er nu toch echt op dat je hem voor juli nog in huis kan halen. Over de exacte timing is nog weinig bekend, maar aangezien Apple vaak in maart of april nieuwe producten uitbrengt, zou het zomaar kunnen dat je hem vanaf dan in de Apple Stores treft. De kans is groot dat dit dan tegelijkertijd met de nieuwe AirPods is, zodat je deze draadloos kan opladen via de AirPower.

Afgelopen weekend wisten Chinese bronnen ook al te melden dat de nieuwe AirPods en de AirPower in de lente zouden verschijnen. De productie van de AirPods 2 is volgens hen begonnen. Net als meerdere bronnen aangaven, stelt EDN dat de AirPods 2 in het zwart met speciale coating komen, zodat je meer grip hebt. Ming-Chi Kuo geeft deze details niet, hoewel beide bronnen qua releasetiming dus wel overeenkomen.

Bekijk ook

Gerucht: 'AirPods 2 ook in zwart, speciale coating voor meer grip'

Er zijn weer nieuwe geruchten over de AirPods 2 en de AirPower-oplaadmat. Zo zouden de AirPods 2 voorzien worden van een speciale coating voor extra grip en een nieuw design. Ook zou de audiokwaliteit beter zijn.

Nieuwe iPod touch met betere processor
De AirPods 2 kun je binnenkort waarschijnlijk ook gebruiken met een nieuwe iPod touch. Ming-Chi Kuo weet geen nieuwe details te geven over de aankomende zevende generatie iPod touch. In zijn verslag bevestigt hij wel de komst van het model, dat voorzien is van een betere processor. Of er ook draadloos opladen op zit zodat je hem kan gebruiken met de AirPower, is nog niet bekend. In ons eerdere artikel over iPod touch verbeteringen kun je lezen hoe Apple de iPod touch weer helemaal bij de tijd kan maken.

Bekijk ook

iPod touch 2019: 7 verwachtingen en verbeteringen voor Apple's mediaspeler

Volgens geruchten komt Apple met een nieuwe iPod touch 2019. Welke verbeteringen verwachten we voor de iPod touch en wat zou Apple nog meer kunnen doen om de mediaspeler weer interessant te maken?

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.