Reacties voor: Handig voor blinde mensen: iPhone kan personen herkennen en afstand meten

Alles voor die anderhalve meter
Apple heeft een interessante nieuwe functie toegevoegd aan de iPhone: waarschuwen of mensen voldoende afstand houden. Voor blinden en slechtzienden kan het een uitkomst zijn om de 1,5 meter in de gaten te houden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Of dit echt zo een handige optie is betwijfel ik. Je loopt toch niet constant met je iphone in je handen. Wij hebben onze handen juist nodig om dingen te bekijken en om met de witte stok en of geleidehond te lopen. Is wel fijn dat ze aan onze doelgroep denken, maar deze optie was niet nodig geweest volgens mij en mensen die geen iphone 12 hebben zijn er ook niks mee.

  2. Origineel geplaatst door Sandra

    Of dit echt zo een handige optie is betwijfel ik. Je loopt toch niet constant met je iphone in je handen. Wij hebben onze handen juist nodig om dingen te bekijken en om met de witte stok en of geleidehond te lopen. Is wel fijn dat ze aan onze doelgroep denken, maar deze optie was niet nodig geweest volgens mij en mensen die geen iphone 12 hebben zijn er ook niks mee.

    Ik kan me wel voorstellen als je de telefoon in een borstzakje steekt met de camera vrij dat het dan weer wel zou kunnen werken.

  3. Ik denk ook niet dat ik het zou gaan gebruiken maar ik denk wel dat er uiteindelijk andere leuke of handige toepassingen voor komen zoals audio games ☺️

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.