iPhone 13 en 13 Pro groen

Groene iPhone 13 (Pro) kopen? Hij ligt nu in de winkels en dit zijn de beste prijzen

Je kan vanaf nu de nieuwe groene iPhone 13 (mini) en iPhone 13 Pro (Max) kopen. Deze is naast de bestaande kleuren beschikbaar en de groene iPhone 13 ligt nu in de winkels. Je bekijkt hier de beste prijzen voor de groene iPhone 13 (Pro).

Het is inmiddels een traditie geworden dat Apple in het voorjaar een nieuwe kleur van een bestaande iPhone uitbrengt. Vorig jaar kwam er al een paarse iPhone 12 (mini), terwijl er in het verleden een rode iPhone 7 en iPhone 8 kwam. Dit jaar zet Apple die traditie voort met de groene iPhone 13 (mini) en iPhone 13 Pro (Max). De groene iPhone 13 en alpengroene iPhone 13 Pro zijn vanaf nu te koop en hier vind je de beste prijzen.


Bekijk hier waar je de beste iPhone 13 Pro met abonnement kunt vinden:

Bekijk ook

iPhone 13 Pro met abonnement: deze providers hebben de beste deals

Zoek je een iPhone 13 Pro abonnement bij de Nederlandse providers? Check dan hier de databundels, acties en de beste aanbiedingen of bekijk ons koopadvies voor een iPhone 13 Pro met abonnement. Zo vind je precies wat bij jou past.

De prijzen van de groene iPhone 13 (mini) en iPhone 13 Pro (Max) bij Apple zijn hetzelfde als de andere kleuren:

iPhone 13 Pro in alpengroen

iPhone 13 Pro Max in alpengroen

iPhone 13 in groen

iPhone 13 mini in groen


iPhone 13 Pro (Max) groen kopen

Ook de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn er in een nieuwe kleur groen. Door de andere afwerking ziet de kleur er weer net wat anders uit dan bij de iPhone 13 (mini). Officieel heet de kleur dan ook Alpengroen. Ook deze kleur heeft wat weg van de groene iPhone 11 Pro, maar is wel wat feller dan die versie uit 2019. Zowel de matglazen achterkant als de roestvrij stalen zijkant zijn in het groen afgewerkt.

iPhone 13 Pro scherm camera groen

iPhone 13 Pro in alpengroen

Je kunt de alpengroene iPhone 13 Pro vanaf €1.159,- kopen bij:

iPhone 13 Pro Max in alpengroen

De iPhone 13 Pro Max in alpengroen is vanaf €1.259,- verkrijgbaar bij:


iPhone 13 (mini) in groen kopen

De iPhone 13 en iPhone 13 mini zijn al beschikbaar in rood, sterrenlicht, middernacht, blauw en roze. Daar is nu dus nog groen bij gekomen. Het gaat om een donkergroene versie. Het is dus geen lichtgroene versie zoals bij de iPhone 12, maar een donkerdere tint. Het lijkt een beetje op de donkergroene iPhone 11 Pro, maar dan wat feller.

iPhone 13 groen scherm en camera

6,1-inch iPhone 13 in groen

Je kunt de groene iPhone 13 vanaf €909,- kopen bij:

5,4-inch iPhone 13 mini in groen

De groene iPhone 13 mini is vanaf €809,- verkrijgbaar bij:

De iPhone 13-serie is verkrijgbaar bij deze winkels en providers:
Odido | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze aanbieders:
Coolblue | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | MediaMarkt

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.


Al deze modellen kun je nu in de nieuwe kleur bestellen. Behalve de kleur verandert er aan de iPhone zelf niets. De groene iPhone 13 heeft dezelfde specificaties, prijs en opslagcapaciteiten. Dit zijn de prijzen die Apple hanteert:

De prijs van een losse iPhone 13 is dus ongewijzigd.

Bekijk ook

iPhone 13 los toestel kopen: prijzen vergelijken en de beste deals

Wil je de iPhone 13 als los toestel kopen? Lees hier alles over bestellen bij Apple en webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone 13 ten opzichte van een langer contract. Combineer met een goedkope sim only en je zit helemaal goed!
Bekijk ook

iPhone 13 Pro: dit zijn de prijzen voor een los toestel

Wil je de iPhone 13 Pro kopen als los toestel? Lees hier wat de voordelen zijn van een losse iPhone 13 Pro ten opzichte van een langer lopend contract via een provider. Combineer met een goedkope sim only en je zit voor de komende tijd helemaal goed!

Actuele iPhone 13 deals

iPhone 13 Pro Max

Lees alles over de iPhone 13 Pro Max, het grootste toestel van 2021. De iPhone 13 Pro Max heeft een 6,7-inch display en een roestvrij stalen behuizing. De vernieuwingen zaten in de camera (met onder andere een macromodus), de kleinere notch en het ProMotion-scherm. De iPhone 13 Pro Max is alleen nog refurbished verkrijgbaar en niet meer als los toestel of in combinatie met een abonnement. De iPhone 13 Pro Max is in 2022 opgevolgd door de iPhone 14 Pro Max.

iPhone 13 Pro Max

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.