iPad Pro 2024 scherm

Reacties voor: Nu te koop: hier vind je de beste prijzen voor de iPad Pro 2024

Hoeveel ga je betalen voor de iPad Pro 2024? Het nieuwste model is iets duurder geworden dan de voorganger, maar je krijgt wel meteen meer opslag. Dit zijn alle prijzen van de iPad Pro 2024, inclusief upgrade voor een nanotextuurdisplay.

Reacties: 5 reacties

 1. NO PRO WAY APPLE!

  Reageer op Sjoerd

 2. Ben ook niet echt blij met de prijzen, maar heb 7 jaar met de vorige gedaan. En de kwaliteit van het OLED display komt goed van pas, want editen van HDR video op Apple studio display werkt niet echt. En XDR monitor is nog velen malen duurder. Met deze OLED iPad kan ik de iPad Pro als extra scherm gebruiken.

  Reageer op Mark

 3. Eentje Besteld. Wordt de 15de geleverd zoals het er nu uitziet. Alleen als je de 11 inch 5g space black 1 tb of 2 tb wilt bestellen wordt het pas na 6 juni geleverd. Het is wel een beetje jammer dat er nog geen WiFi 7 op zit.

  Reageer op Dapaool

 4. Via onderwijskorting en giftcards met 5% korting kom je op €1.375 bij Apple voor een nieuwe iPad Pro 13 inch in plaats van €1.569, scheelt toch weer €194.
  Nu ben ik geen pro iPad gebruiker maar de grotere Air voelt qua prijs kwaliteit ook geen goede optie en de normale iPad is nog niet beschikbaar in groter formaat (en komt wellicht ook nog niet)…

  Reageer op Jordi

 5. Ik vindt oled geweldig aan de muur en mijn iPhone 15 pro Max. Dus gaat de iPad Pro met M1 chip omgewisseld worden voor de iPad Pro 13 inch oled. Dit jaar gaat mijn vakantie geld er aan op.

  Reageer op John Westerdiep

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.