iPad Pro 2024 scherm

Nu te koop: hier vind je de beste prijzen voor de iPad Pro 2024

Hoeveel ga je betalen voor de iPad Pro 2024? Het nieuwste model is iets duurder geworden dan de voorganger, maar je krijgt wel meteen meer opslag. Dit zijn alle prijzen van de iPad Pro 2024, inclusief upgrade voor een nanotextuurdisplay.

Na meer dan anderhalf jaar is het nu eindelijk tijd voor een nieuwe iPad Pro: de iPad Pro 2024. Net als voorheen komt dit model in twee formaten, maar er hangt wel een wat hoger prijskaartje aan. De nieuwe iPad Pro 2024 is duurder geworden dan de voorganger en de oorzaak daarvan is vermoedelijk het nieuwe display. De nieuwe iPad Pro heeft namelijk een OLED-scherm en dat is voor het eerst bij de iPad. Check hier hoe duur jouw iPad Pro 2024 van je keuze is en bij welke winkels je terecht kan.

Prijzen iPad Pro 2024: dit kosten ze

De iPad Pro is al de duurste iPad uit de line-up, dankzij de meest geavanceerde functies. En die reputatie behoudt de iPad Pro ook bij het nieuwste model. Waar je de iPad Pro 2022 nog in huis kon halen voor zo’n €1.069,- (en dat was ook nog een adviesprijs, de prijzen elders zijn lager), moet je nu minimaal €1.219,- betalen. Een kleine kanttekening: je hebt dan wel meteen 256GB, twee keer zoveel als bij het instapmodel van de iPad Pro 2022.

11-inch iPad Pro 2024 prijzen

Prijzen 11-inch iPad Pro 2024

13-inch iPad Pro 2024 prijzen

Prijzen 13-inch iPad Pro 2024

Je kunt de prijs van de iPad Pro 2024 nog iets verder opschroeven, met de optie voor nanotextuur. Dit kan alleen bij de modellen met 1TB en 2TB en heeft een meerprijs van €130,-.

Twijfel je nog? Lees ook onze uitgebreide review van de iPad Pro 2024 voor onze ervaringen en eindoordeel.

Bekijk ook

Review iPad Pro 2024: zo dun, maar tegelijkertijd zo dik

In deze review van de iPad Pro 2024 lees je over onze ervaringen met het nieuwe scherm, design, Apple Pencil en meer. Is de iPad Pro 2024 de update waar we al die jaren op aan het wachten waren en de iPad zo hard nodig heeft? Lees hier ons eindoordeel in deze recensie van de iPad Pro 2024.

Apple Pencil Pro en Magic Keyboard

Vanaf nu zijn ook de nieuwe Apple Pencil Pro en het Magic Keyboard voor iPad Pro te koop. De Apple Pencil Pro heeft nieuwe functies, zoals een knijp- en draaifunctie, waarmee je makkelijker kan wisselen tussen teken- en schrijftools. Het vernieuwde Magic Keyboard voor iPad Pro heeft een gedeeltelijke aluminium behuizing, een extra rij functietoetsen en een vernieuwd trackpad.

De voorgaande generaties van deze accessoires (Apple Pencil 2 en het oorspronkelijke Magic Keyboard voor iPad) zijn niet geschikt voor de nieuwe iPad Pro 2024. Wel kun je de Apple Pencil met usb-c gebruiken als goedkoper alternatief.

Prijzen Apple Pencil Pro

Prijzen Magic Keyboard voor iPad Pro (2024)

iPad Pro 2022: goedkoper, zolang de voorraad strekt

Wil je een nieuwe iPad Pro, maar vind je de nieuwe modellen te duur? Dan kan je ook nog kiezen voor de vorige generatie iPad Pro uit 2022. Deze is nog wel bij andere winkels verkrijgbaar voor een lagere prijs. Maar je moet wel snel zijn, want dit uitlopende model zal niet nog maanden lang verkrijgbaar blijven.

iPad Pro 2024

De iPad Pro 2024 is de nieuwste generatie iPad Pro. Net als voorheen zijn er twee formaten, maar nu met 11- en 13-inch. Er zit een gloednieuw scherm in, namelijk een Ultra Retina XDR-display, gemaakt van OLED. Andere verbeteringen zijn een aangepast en vooral dunner ontwerp, nieuwe snellere M4-chip, verplaatsing van de frontcamera naar de lange zijkant en ondersteuning voor de Apple Pencil Pro en het nieuwe Magic Keyboard voor iPad Pro. Lees meer over de iPad Pro 2024.

iPad Pro 2024

Reacties: 5 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.