Wit Magic Keyboard

Reacties voor: 10 dingen die je over de iPad Pro 2021 wilt weten voordat je aanschaft

De iPad Pro 2021 is een geweldige nieuwe tablet, maar zoals altijd valt er in de kleine lettertjes en bij het bestuderen van foto's nog veel meer te ontdekken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Nu dat de iPad Pro 12.9 een thunderbolt aansluiting heeft werkt dan elke monitor op zijn volledige schermresolutie of nog steeds alleen in het iPad formaat met balken aan de zijkant?

  2. Origineel geplaatst door Philip
    Nu dat de iPad Pro 12.9 een thunderbolt aansluiting heeft werkt dan elke monitor op zijn volledige schermresolutie of nog steeds alleen in het iPad formaat met balken aan de zijkant?

    Dat is precies wat ik me ook af vraag. Heb namelijk alle randapparatuur al om van mijn oude MacBook een beetje fatsoenlijke thuis werkplek te maken. Zou cool zijn als de iPad mijn 34 inch 5120×2160 mooi schermvullend kan aansturen

  3. Zou je iets aan 16GB unified memory hebben op een iPad? Dat lijkt me volslagen overkill of ze moeten met de WWDC komen met MacOS op de iPad Pro.

  4. Origineel geplaatst door JK
    Zou je iets aan 16GB unified memory hebben op een iPad? Dat lijkt me volslagen overkill of ze moeten met de WWDC komen met MacOS op de iPad Pro.

    Er zijn geruchten dat final cut pro en logic pro naar de iPad komt en dat ze dat in wwdc bekend gaan maken, lijkt mij dan logisch dat die 16GB ram daarvoor is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.