iOS 14 concept bel-scherm.

Reacties voor: Dit iOS 14 concept toont een kleiner bel-scherm en functies voor multitasking

Ontwerpers lopen graag op de zaken vooruit, zo ook de maker van dit iOS 14 concept. In deze video zien we enkele functies die we mogelijk terug vinden in iOS 14, waaronder een nieuw kleiner bel-scherm.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -
6 reacties
 1. Drag & drop zou handig zijn. Ook het inkomende bellerscherm. Splitview zou ook we handig zijn, maar of dat echt goed gaat werken op een kleiner scherm betwijfel ik.

 2. Meerdere gebruikers hoeft niet onlogisch te zijn: met de introductie van dual sim heeft Apple ook een stuk van de zakelijke markt aangeboord, mensen die voorheen met 2 telefoons of een alternatief merk rondliepen.

  In het verlengde zou het ideaal zijn als je bijvoorbeeld business exchange mail (vaak met gepushte company security settings), business whatsapp en andere zakelijke applicaties niet hoeft te mixen met je privé settings. Dan kun je bijvoorbeeld dat profiel ook verwijderen bij switch van werkgever. Ik zie dus absoluut een markt.

 3. Ik wacht op notificaties die de kleur van het appicoon aannemen; ik vind de schreeuwerige rode notificaties persoonlijk erg vervelend en opdringerig. Heb in het verleden, m.b.v. een jailbreak, al de aangepaste gekleurde notificaties gehad en bevielen mij erg goed!
  M.b.t. bovenstaande punten: altijd het scherm aan lijkt mij niet overbodig en niet wenselijk voor de batterij (makkelijker bij een klein scherm?), meerdere profielen zie ik geen toegevoegde waarde van, ik sta neutraal in de bel-pop-up en ik gebruik split screen en drag & drop al nauwelijks op mijn iPad en denk dat dit eerder minder dan meer zal zijn op een iPhone.

 4. er zijn wel een paar punten die ik graag terug zie komen:

  Always-on display lijkt me handig, maar moet ook een mogelijkheid zijn om het uit te zetten.
  split view lijkt me onhandig op de een display van 4,7 tot 5,8 maar op de iPhone XS Max en iPhone 11 pro Max zou het wel kunnen. Maar Drag&Drop lijkt me super fijn, gebruik het ook op de iPad soms.
  Ook zou ik wel willen zien dat Siri en inkomende gesprek niet de hele scherm innemen, bij de MacOS is het ook niet.

  de andere features zou ik niet gebruiken. GIF-keyboard lijkt mij super onhandig, en meedere profielen zou ik niet gebruiken omdat ik geen zakelijke iPhone heb en niet nodig heb vanwege studeren.

 5. “Place apps” anywhere 😳 Verschrikkelijk haha. En een kleiner belscherm zie ik het nut niet van in, je focus is bellen dus waarom niet alle focus daarom ipv. chrome van de achtergrond? Splitscreen zou dan eerder passen?

  Paar leuke ideeën maar voor de rest mêh

 6. Mijn wensenlijstje voor iOS14
  – iMovie: Handoff, projecten in iCloud en bewerkbaar op elk moment vanaf iOS of macOS
  – Homepod: Nederlands
  – Apple Maps: snelheidlimieten, flitsers, route zelf samenstellen (rondje rijden)
  – Foto’s: retoucheren
  – Wallet: rekeningnummers Apple Pay kaarten rechtsboven ipv linksonder
  – Wallet: switchen tussen Apple Pay kaarten op dezelfde manier als op WatchOS.

  Als toegift ook nog voor macOS:
  – backups in iCloud

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.