Archief voor 'concept'

iPhone concept maker

Maak je eigen iPhone-concept met deze website

· Een ontwikkelaar heeft een website gemaakt waarmee je renders kunt maken van jouw ideale iPhone. Je kunt er alle kanten mee op. Misschien ziet het er wel beter uit dan wat je zoal aan iPhone-mockups op internet ziet langskomen.

iDevices
Mac Pro mini concept van de zijkant

Terug naar de Cube: deze Mac Pro mini mag van ons realiteit worden

Liefst ook met een mini prijsje

· Apple is druk bezig om alle Macs te upgraden naar Apple Silicon, waarbij er soms ook een nieuw design aan te pas komt. Dit concept laat zien hoe een Mac Pro (mini) met Apple Silicon eruit kan zien, nadat Apple een redesign heeft doorgevoerd. Het doet denken aan de vroegere Power Mac G4 Cube, maar dan met handgrepen en kaasrasp.

Mac & macOS
iOS 15 concept met interactieve widget.

Dit iOS 15-concept maakt widgets interactiever

· We zijn inmiddels al behoorlijk gewend geraakt aan iOS 14, dus is het alweer tijd om vooruit te kijken naar hoe Apple het besturingssysteem nog verder kan verbeteren. In dit iOS 15-concept deelt een ontwerper zijn visie op de volgende versie, met interactieve widgets en meer.

iOS
glassOS widgets

Zo kan de interface van een Apple-bril eruit zien

glassOS-concept, afgeleid van iOS 14

· Als je goed kijkt bevat iOS 14 allerlei hints voor komend najaar. Misschien valt er ook wel uit af te lezen hoe de interface van de Apple-bril eruit komt te zien. Een designer heeft nu een concept van glassOS gemaakt, gebaseerd op ideeën uit iOS 14.

iOS