iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 3 september 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 3 september 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple gaat twee gigantische windturbines in Denemarken bouwen. Er is ook goed nieuws voor mensen die Philips Hue-lampen hebben, want er is vanaf nu een Gradient Lightstrip. Maar er is minder goed nieuws voor mensen met een LG-televisie… Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Apple Support (Gratis, iPhone/iPad/Vision Pro, iOS 16.0+) - De Apple Support-app biedt je nu de mogelijkheid om een kaart toe te voegen aan Wallet, om eenvoudig in te checken bij Genius Bar-locaties
  • tado° (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Tado heeft nu nieuwe apparaten toegevoegd. Ook de UI, stabiliteit en snelheid zijn verbeterd.
  • Nuki Smart Lock (Gratis, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - De Nuki Smart Lock heeft een verbeterde firmware-update voor Opener en registratie voor de Nuki Club
  • Curve – Mobile wallet (Gratis, iPhone, iOS 15.0+) - Curve heeft aanpassingen onder de motorkap doorgevoerd.
  • Duet Display (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Duet Display heeft verbeterde iPhone-ondersteuning en nieuwe hardware-acceleratie voor Mac. Je hebt hier wel Mojave 10.14.2 voor nodig.
  • bunq (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Verbeterde Saldovoorspelling op al je rekeningen. Zo weet je beter of je het einde van de maand haalt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.