iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 3 september 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 3 september 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple gaat twee gigantische windturbines in Denemarken bouwen. Er is ook goed nieuws voor mensen die Philips Hue-lampen hebben, want er is vanaf nu een Gradient Lightstrip. Maar er is minder goed nieuws voor mensen met een LG-televisie… Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Apple Support (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De Apple Support-app biedt je nu de mogelijkheid om een kaart toe te voegen aan Wallet, om eenvoudig in te checken bij Genius Bar-locaties
  • tado° (Gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 15.0+) - Tado heeft nu nieuwe apparaten toegevoegd. Ook de UI, stabiliteit en snelheid zijn verbeterd.
  • Nuki Smart Lock (Gratis, iPhone/Watch, iOS 11.4+) - De Nuki Smart Lock heeft een verbeterde firmware-update voor Opener en registratie voor de Nuki Club
  • Curve | Supercharge your money (Gratis, iPhone, iOS 14.0+) - Curve heeft aanpassingen onder de motorkap doorgevoerd.
  • Duet Display (Gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Duet Display heeft verbeterde iPhone-ondersteuning en nieuwe hardware-acceleratie voor Mac. Je hebt hier wel Mojave 10.14.2 voor nodig.
  • bunq (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Verbeterde Saldovoorspelling op al je rekeningen. Zo weet je beter of je het einde van de maand haalt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.