Wie is de Mol? 2018 kandidaten.

Haal alles uit Wie is de Mol? op je iPhone en speel tegen je vrienden met de vernieuwde app

Molloten opgelet: het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is gestart. Met de vernieuwde Wie is de Mol? app kun je het opnemen tegen je vrienden en proberen de hoogste score te halen, inclusief een nieuw onderdeel genaamd de Molbonus. Weet jij al wie de Mol is?

Wie is de Mol? 2018 kandidaten.
Sinds 6 januari is het weer zover: Molloten duiken weer vol in het nieuwste seizoen van Wie is de Mol? Traditiegetrouw kun je het populaire televisieprogramma volgen via je iPhone met de speciale app. Nieuw dit jaar is de Molbonus, waarmee je zomaar tegen het einde van het programma er in de poule met je vrienden er met de winst vandoor gaat.

Wie is de Mol? op je iPhone

Traditiegetrouw begint in januari het populaire tv-programma Wie is de Mol? Het programma kent maar één doel: erachter zien te komen wie de boel besodemietert en dus volgens jou de Mol van de groep BN’ers is. Ook dit jaar staan er weer tien BN’ers klaar om alle spellen te gaan spelen en de pot te vullen met een flinke bak geld, al probeert de Mol juist zo onopvallend mogelijk roet in het eten te gooien. De Molloten, de grote fans van het programma, staan daarbij bekend om het bedenken van complottheorieën en het ontdekken van hints. Ben jij zo’n Molloot (of ga je het programma voor het eerst volgen), dan wordt het extra leuk met de bijbehorende app.

In de app maak je een poule aan met je vrienden en zet je elk jaar je punten in op de spelers die jij ervan verdenkt het spel te saboteren. Je krijgt om te beginnen honderd punten die je verspreid over alle spelers in kunt zetten. Overleven de BN’ers waar jij je punten op gezet hebt de eliminatieronde, dan worden je punten verdubbeld. Ligt er een BN’er uit, dan zijn jouw punten helaas ook verloren. Je kunt in de app inloggen met je Facebook-account, maar je kunt ook gewoon per mail een account aanmaken. Het is helaas niet mogelijk om met een account van vorig jaar in te loggen.

Wie is de Mol? 2018 app met statistieken.

Nieuw dit jaar is de zogenaamde Molbonus. Met deze bonus kun je na de allerlaatste aflevering extra punten verdienen. Je krijgt dan namelijk niet alleen de punten die je op de laatste speler ingezet hebt (mits je het goed geraden hebt), maar je krijgt ook nog eens een verdubbeling van al je punten die je gedurende de weken op de Mol hebt ingezet. Dat betekent dus dat je aan het einde zomaar langs al je vrienden kunt gaan in de ranglijsten, mocht je tijdens de spelrondes goed gegokt hebben. Spelers die vanaf het begin dus al goed door hadden wie de Mol is, krijgen zo extra punten. Behalve het spelen van het spel kun je ook meer over het programma lezen en statistieken van andere appspelers bekijken, om te zien wie de populairste Mol is. Voor de fans is er ook nog een nieuw fysiek Molboekje uitgebracht, als aanvulling op de Wie is de Mol?-app en het tv-programma. Dit boekje kost ongeveer €15.

Wie is de Mol? op social media
Social media speelt elk jaar ook een grote rol in Wie is de Mol? en dat is dit jaar niet anders. Op Twitter wordt met de hashtag #widm al hevig gespeculeerd en via het officiële account @WieIsDeMol kun je bijvoorbeeld al meer lezen over de kandidaten van dit jaar. Er is ook een Facebook-pagina, Instagram-account en je kunt ze volgen via Snapchat (met het account widm.avrotros). Onze eigen Elger maakt dit jaar ook nog een podcast over het populaire programma, die je onder andere kunt beluisteren via Apple’s Podcast-app via deze link.

Wie is de Mol? is vanaf aanstaande zaterdag 6 januari 2018 elke zaterdagavond om 20:30 te zien op NPO 1.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt januari 2018
Categorie Apps
Onderwerpen avro wie is de mol, televisie