iCulture: Peilt

Reacties voor: iCulture peilt: Welke multitaskingfuncties van iPadOS gebruik jij?

Op de iPad heb je diverse functies voor multitasking tot je beschikking, maar gebruik jij die eigenlijk wel eens? In deze iCulture peilt kun je stemmen op onze poll.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -
5 reacties
 1. Om eerlijk te zijn zou ik als voice over gebruiker ook zeer graag willen gebruik maken van split View en meerdere vensters van dezelfde app naast elkaar willen kunnen gebruiken. Maar helaas werken deze functies helemaal niet goed met de voice over functie. Nochtans, hierop heb ik echt al tijden gewacht, want dit zou perfect aansluiten bij mijn workflow waarbij ik heel wat opzoekwerk doe.
  Het is dus aanpoten met het openen en sluiten van verschillende vensters en dat op meerdere apparaten tegelijk.
  Jammer…

 2. Helemaal niks vind het zelfs niet eens fijn, op Windows wel werk in ook met meerdere schermen.
  Maar als ik eens op de laptop alleen werk ook 1 ding tegelijk, ook picture in picture verschrikkelijk video klein venster verder kijken.

 3. Tja, ik ben er ooit mee begonnen maar ik vind het een drama, op mijn gewone iPad zie je te weinig in twee schermen bij de split view en het floating window was echt een ramp, kreeg ze meer niet weg (lees gesloten) dus iedere keer als ik wat veegde kwam het floating window per ongeluk in beeld. Ergens blijf ik problemen houden met die gebaren… daarna nooit meer de moeite genomen om te proberen. Pak als ik op de iPad zit mij iPhone er wel bij als ik iets in een ander scherm wil zien… ik weet niet of ik de enige ben die er ruzie mee heeft/had….

 4. Kan iemand even meedelen welke verbeteringen qua multitasking over de jaren nou gekomen zijn voor de iPad? in iOS 12 had je al Split View en Slide Over, maar ieder jaar wordt er bericht alsof dit allemaal nieuw is..

 5. Het zou pas fijn zijn als multitasking (splitview) gewoon met alle apps zou werken. Maar ja, dat willen enkel de game developers al nooit. Die willen dat wij braaf naar de talloze reclames blijven kijken, en zeker niet dat jij tijdens deze reclames je mail leest. Apple gaat daar waarschijnlijk niets aan doen. Het is zelfs nog veel erger: als ik muziek aan heb via Apple Music doet Apple gewoon mijn muziek uit, en geeft iOS de voorkeur aan het geluid van de reclame. Lol, moet je voorstellen dat je dit op een Windows pc zou hebben 😂 ik denk dat wanneer Microsoft met een echt alternatief komt (snelle en energiezuinigere cpu) ik misschien wel voor de Windows multitasking zou overstappen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.