iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: wat wil jij zien van Apple in 2017?

Waar hoop jij op dat Apple gaat uitbrengen in 2017? Kijk jij het meest uit naar de nieuwe iPhone 8 of hoop je meer op een Apple TV 5 of een compleet nieuw product? Laat je mening blijken in deze nieuwe iCulture peilt.

App Store op een iPad

In deze vrijdagmiddagpoll zijn we benieuwd waar jij dit jaar naar uitkijkt, als het om Apple-producten gaat. Hoewel we steeds meer te weten komen over de nieuwe iPhone 8 en nieuwe iPads, is er nog een hoop onduidelijk over Apple’s volledige plannen voor 2017. Er is bijvoorbeeld nog niet zo veel bekend over een nieuwe Apple Watch of nieuwe Apple TV, los van een paar losstaande geruchten. Wat moet Apple volgens jou in 2017 echt op de markt brengen, oftewel: waar kijk jij dit jaar het meest naar uit? We vragen het in deze nieuwe poll.

Apple in 2017: wat staat ons te wachten?

Net als ieder jaar staat in 2017 een nieuwe iPhone in de planning voor september. Het lijkt deze keer te gaan om drie modellen: twee geïnspireerd op de iPhone 7 en een gloednieuwe iPhone 8 met nieuw uiterlijk en OLED-scherm. Maar hoe ziet de rest van het jaar eruit? De iPad komt dit voorjaar hoogstwaarschijnlijk in een nieuw formaat van 10,5-inch en we krijgen dan wellicht zelfs een voorproefje op nieuwe toestellen zonder fysieke homeknop. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk wat betreft nieuwe productlanceringen. Een Apple TV 5 met 4K-ondersteuning? Een compleet nieuwe iMac of Mac Pro? Of wat denk je van een nieuw Magic Keyboard met Touch Bar? Laat hieronder jouw mening blijken wat jij graag in 2017 van Apple wil zien, waarbij je maximaal 4 items kunt aanvinken.

De poll behorende bij dit artikel is helaas niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Er zijn al meerdere hints naar nieuwe producten geweest. Behalve de nieuwe iPhones hebben we maanden geleden ook al enkele berichten gehoord over een nieuwe Apple Watch in 2017. Het zou dan gaan om een nieuw (slanker) design en de mogelijkheid voor mobiel internet. Komt er ook eindelijk een nieuw uiterlijk? Daar lijkt het niet om, want het zou vooral gaan om een betere batterijduur. Ook denkt Apple volgens bronnen al na over een extern toetsenbord met Touch Bar en Touch ID-sensor, zodat je dit ook op de desktop kunt gebruiken. De slimme Siri-speaker zou zich in september nog in de prototypefase bevinden, terwijl Apple ook nog stiekem werkt aan een slimme bril die samenwerkt met je iPhone.

Bekijk ook

'Apple's Siri-speaker bedient lampen, sloten en gordijnen, nu in prototypefase'

Apple zou nog steeds druk bezig zijn met haar eigen Siri-speaker. Volgens bronnen kun je hiermee apparaten in huis bedienen. Het product is al ruim twee jaar in ontwikkeling en bevindt zich nu in de prototypefase.

In ons vooruitblik-artikel van eerder dit jaar benoemen we al twaalf dingen die je van Apple in 2017 kan verwachten. Daarin bespreken we onder andere iOS 11, nieuwe versie van macOS en Apple Park.

Bekijk ook

Apple in 2017: deze 12 dingen kunnen we verwachten

2017 wordt een bijzonder jaar voor Apple: een nieuw hoofdkantoor, 10 jaar iPhone maar vooral: gebruikers die reikhalzend uitkijken naar mooie, nieuwe producten. Wat kunnen we dit jaar van Apple verwachten?

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 48 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.