Het Laatste Tafeltje reserveren.

Het Laatste Tafeltje geeft je korting bij restaurants in heel Nederland

Het Laatste Tafeltje is een app waarmee je een plekje in een restaurant bestelt met een aantrekkelijker korting. De korting kan oplopen tot 70% voor bijvoorbeeld een heel menu. Het Laatste Tafeltje werkt nu in heel Nederland.

Het Laatste Tafeltje reserveren.
Als je voor het weekend nog op zoek bent naar een nieuw restaurant voor een aantrekkelijk geprijsde maaltijd, dan kan de app Het Laatste Tafeltje je daarbij helpen. De app bestaat al een tijdje, maar is nu uitgebreid met nieuwe functies en is beschikbaar in heel Nederland. De app werkt samen met 650 restaurants en geeft kortingen tot 70% op een compleet menu of op een deel van de kaart.

Het Laatste Tafeltje voor restaurants

Restauranteigenaren hebben uiteraard het liefst dat hun restaurant vol zit en de app Het Laatste Tafeltje helpt hen daarbij. De app speelt in op bijvoorbeeld afzeggers van reserveringen. Restaurants die met de app samenwerken, bieden menu’s aan met flinke kortingen. Voorheen was Het Laatste Tafeltje beschikbaar in een beperkt aantal provincies, maar inmiddels kun je door heel Nederland terecht bij een restaurant. In totaal gaat het om meer dan 650 restaurants. Het zijn vaak niet de meest culinaire locaties waar je terecht kunt, maar als je iets nieuws wil ontdekken zonder al teveel poespas dan kan Het Laatste Tafeltje goed van pas komen.

Het Laatste Tafeltje met restaurants.

Nieuw in de app is dat je je ook kunt abonneren op restaurants. Het voordeel hiervan is dat je dan een pushbericht krijgt zodra het desbetreffende restaurant een aanbieding heeft. De app belooft daarnaast ook bioscoopdeals aan te bieden. Restaurants naast bioscopen bieden vaak een combinatiedeal en deze komen nu ook in Het Laatste Tafeltje, al konden wij deze op dit moment nog niet vinden. Er is ook geen zoekoptie om hiernaar te zoeken, dus je moet deze deals op dit moment nog per ongeluk tegenkomen.

Je rekent het menu direct via Het Laatste Tafeltje af met iDEAL of een andere betaalmethode, dus nog voordat je bij het restaurant aankomt. De app is dus meer een soort van bestelapp voor restaurants in plaats van een reserveringsapp. Het nadeel hiervan is dat je dus al betaalt voordat je weet of het eten wel goed was, maar je bent in ieder geval wel altijd verzekerd van de aangeboden korting.

Bekijk ook

De beste restaurantapps voor lekker eten

Zin om uit eten te gaan of zoek je een leuk restaurant op vakantie? iCulture zet de beste apps om restaurants met je iPhone of iPad te vinden op een rij. Van sterrenrestaurants tot menu's met flinke korting.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 maart 2017 om 17:30
Onderwerp
Categorie
Apps
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.