Halide maakt iPhone SE portretten van huisdieren

Reacties voor: Dankzij Halide kan iPhone SE nu portretten van huisdieren maken

De nieuwe iPhone SE is geweldig voor mensen die aan een nieuw toestel toe zijn, maar de portretmodus heeft een beperking: de camera herkent alleen mensen en geen huisdieren. De Halide-app is hier nu voor aangepast, zodat je alsnog je hond of kat kunt fotograferen met diepte.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
9 reacties
 1. Jullie verdienen een prijs. Ik heb nog nooit een site zoveel artikelen over eenzelfde iPhone zien maken. En elke keer hetzelfde gezeur in een ander jasje. Ik weet dat jullie het van de clics moeten hebben, maar dit wordt irritant. Het is maar een SE hè!! Je koopt hem of je koopt hem niet. Je hoeft dat ding niet kapot te analyseren. Op deze manier haalt ICulture wat mij betreft zijn eigen verdienmodel onderuit. Deze SE is het Corona nieuws van deze app. Teveel dus.

 2. Focos is ook een zeer bruikbare app, ook voor dieren en gebruiksvoorwerpen, berekent de diepte van portret foto’s.

 3. @Cor: Ja en in September komt de iPhone 12 of iets, en dat is ook maar een iPhone 12 he niet meer niet minder.
  Voor sommige zal deze iPhone SE 2020 model heel interessant zijn, ook al is het een achterhaald toestel een beetje.
  Dat het op een 8 lijkt en binnenkant van de 11 een beetje is, wil dat niet zeggen dat toestel niet interessant kan zijn.

  Ik ga de se dus nu zakelijk veel aanschaffen in plaats van de 8, we zaten eerst op de se later de 8. en nu is de se 2020 een prima nieuw zakelijk model voor meeste(Dus vind ik het ook een interessant toestel om dingen over te lezen).

 4. Ik ben het op zich wel met Cor eens en ga zelfs een stapje verder. Is Iculture wel geheel afhankelijk van clic’s of wordt men gesponsord? Want een negatief artikel over Apple krijg ik hier niet te zien? Zoals bijvoorbeeld het laatste beveiligingslek van Apple? Of kan men hierover niet publiceren omdat men niet over eigen bronnen beschikt?

 5. @Cor: spreek voor jezelf! Ik heb zojuist een nieuwe SE aangeschaft en ik ben juist heel blij met alle aandacht die het toestel krijgt! De SE is een hele belangrijke iPhone in deze tijd en ik vind het meer dan terecht dat er uitgebreid over gesproken wordt. Je ziet het bij alle tech sites, niet alleen bij iCulture.
  Ik durf te beweren dat de meeste iPhone liefhebbers en volgers van iCulture geen enkel probleem hebben met de coverage.

 6. @Jeuvie: blijkbaar ken je iCulture nog niet zo lang. Niet zo gek dat ze hier zoveel ‘goede’ artikelen over Apple plaatsen. Misschien word het wat duidelijker als je weet dat dit ooit begonnen is als de iPhoneclub. En f.y.i. er worden wel degelijk artikelen gepubliceerd wat de naam Apple niet helemaal ten goede komt, elk bedrijf maakt slippers, ben blij dat dat met Apple minder is dan de concurrenten.

 7. Ik ben zeer blij met dit artikel. Vrijdag de SE gekocht en hij maakt prachtige foto’s maar heb een hond die ik ook graag mooi op de foto zet. Direct voor € 7,99 de bundel met beide foto apps van Nederlandsche makelij gekocht.

 8. Ben na 8 op XR overgestapt en grootte van het scherm is wel een dingetje. Dus dat de SE er is, voor de man met het kleine scherm 😄 is dan we fijn. Betreft de portret modus: ik gebruik de gratis Focos app om diepte voor de honden foto’s toe te voegen

 9. Geweldige developer die ook nog eens heel goed Engels spreekt zag ik laatst bij René Ritchie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.