Archief voor 'fotografie'

Foto's bewerken in Google Foto's op de iPhone: witbalans aanpassen en meer

Met Google Foto's kun je automatisch de witbalans foto's verbeteren, voor een mooiere witbalans. Ook kun je de foto op allerlei manieren bewerken door schaduwen, hooglichten en meer aan te passen. In deze tip lees je hoe dit werkt en hoe je met filters de witbalans, warmte, tint en verzadiging kunt aanpassen.

iPhone portretfoto maken

Zo maak je portretfoto's met diepte-effect op de iPhone [video]

De portretmodus op de iPhone zorgt ervoor dat je mooie portretfoto's met diepte-effect kunt maken. Je hebt hiervoor een recente iPhone nodig, maar wat is er precies mogelijk op jouw toestel? Deze tip legt uit hoe je mooie portretten kunt maken met de portretmodus.

Fotocast helpt bij fotograferen

De beste RAW-apps voor iPhone en iPad

Je kan op je iPhone en iPad eenvoudig RAW-foto's maken en bewerken, maar je hebt er soms wel speciale apps van derden voor nodig. In dit overzicht vind je de beste RAW-apps waarmee je je foto's kunt maken en bewerken.

HDR-foto op iPhone 13 Pro

HDR-foto's maken met iPhone en iPad

Met de iPhone kun je HDR-foto's maken, waarbij lichte en donkere gedeelten van de foto goed tot hun recht komen. De nieuwste ontwikkeling is Smart HDR en in deze tip leggen we alles erover uit.

Smart HDR gezichten

Wat is Smart HDR op de iPhone en hoe gebruik je het?

Ontdek hoe Smart HDR werkt, de slimme HDR-functie op recente iPhones. Met Smart HDR wordt je foto nog mooier, met meer detail bij schaduwen en en betere balans tussen lichte en donkere delen van een foto. Zo werkt het.

iPhone 15 Pro fotograferen

Zo werkt het: sluitertijd van je iPhone-camera instellen

Met je iPhone kan je heel degelijke foto's maken. Een manier om extra mooie effecten te krijgen, is het instellen van de sluitertijd. Zo kan je bewegende objecten beter vastleggen, vooral ten opzichte van hun omgeving. In deze gids vertellen we je alles wat je moet weten over de sluitertijd van je iPhone-camera en hoe je hier het beste mee kan spelen.