aluminum-apple-watch-lederen-bandje

Stel zelf je favoriete Apple Watch samen

Hoe gaat de Apple Watch eruit zien met verschillende horlogebandjes? Dat is nu te bekijken via MixYourWatch en in een fotogalerie met bandjes voor de Apple Watch Sport.

aluminum-apple-watch-lederen-bandjeiCulture-lezers hebben tussen de 200 en 500 euro over voor een smartwatch, bleek gisteren uit onze poll. Dat betekent dat de meeste mensen waarschijnlijk aangewezen zijn op het goedkoopste model: de Apple Watch Sport. Hoe ziet zo’n aluminium smartwatch eruit met verschillende horlogebandjes? Dat kun je nu bekijken op de nieuwe website MixYourWatch.com. Kies zelf de behuizing in combinatie met allerlei horlogebandjes, zodat je alvast een indruk krijgt.

We zijn dus vooral benieuwd naar de aluminium Apple Watch Sport. Wil je toch een wat duurdere uitstraling, dan kun je ervoor kiezen om één van de luxere horlogebandjes te nemen. Hieronder zie je hoe dit goedkoopste model er met verschillende bandjes uitziet.

apple-watch-space-grey-bandje
Donkergrijze Apple Watch Sport met donkergrijs lederen bandje

apple-watch-space-grey-bandje
Lichtgrijze Apple Watch Sport met Milanees bandje

apple-watch-space-grey-bandje
Lichtgrijze Apple Watch Sport met schakelband

Zelf laat Apple de sport-versie alleen zien in combinatie met de duurdere horlogebandjes. Ben je specifiek geïnteresseerd in de Apple Watch Sport, dan vind je in deze fotogalerij nog meer combinaties van dit model met allerlei bandjes.

We weten al dat Apple horlogebandjes los verkoopt bij de Apple Watch. Het is zelfs een van de manieren waarop Apple extra geld probeert te verdienen, zo bleek onlangs uit gelekte verkoopinstructies voor het personeel. Het is echter mogelijk dat Apple bepaalde bandjes alleen in combinatie met bepaalde modellen verkoopt, om het exclusieve karakter te onderstrepen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2015, 12:04
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.