apple watch normaal

iCulture-lezers willen smartwatch tussen 200 en 500 euro

iCulture-lezers willen het liefst een smartwatch tussen de 200 en 500 euro. Daarmee zijn ze wat de Apple Watch betreft waarschijnlijk aangewezen op de sport-uitvoering.

apple-watch-hands-on-appsDe lezers van iCulture zitten niet te wachten op een superdure smartwatch. Zo’n slim horloge moet tussen de €300 en €500 kosten en als het even kan nog iets lager: tussen de €200 en €300. Dat blijkt uit een poll die we op 4 maart publiceerden. Hoewel er nog nauwelijks officiële prijzen beschikbaar zijn van de Apple Watch, weten we wel dat de goedkoopste Apple Watch voor $349 in de winkel zal liggen. Omgerekend naar euro-prijzen zal dat betekenen dat de Apple Watch Sport de enige is die binnen het budget valt. Het betekent ook dat de Pebble Time wel eens een geduchte concurrent van de Apple Watch kan worden, vooral omdat die ook verwisselbare bandjes krijgt.

Hieronder zie je de uitslag van de poll. Grappig daarbij is dat het prijspeil tussen 750 en 1000 euro het minst populair is. Als mensen dan toch een dure smartwatch kopen, dan meteen maar een exemplaar met een flink prijskaartje. Verder viel op, dat de echte budgetmodellen weinig aftrek vinden bij iCulture-gebruikers. Voor een bedrag tot 150 euro is er eigenlijk maar weinig animo. Pas vanaf 150 euro groeit de groep geïnteresseerde iCulture-lezers. Hieronder zie je de complete uitslag, waarbij dus opvalt dat de interesse tussen 200 en 500 euro het grootst is.

apple-watch-hoeveel-mag-het-kosten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2015, 12:34
Categorie iDevices
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.