Website AppleWatchFaces.io: verzameling wijzerplaten.

Met deze website download je wijzerplaten van andere Apple Watch-gebruikers

Werkt vanaf watchOS 7 en iOS 14

Op zoek naar meer inspiratie voor wijzerplaten? De nieuwe website AppleWatchFaces.io verzamelt wijzerplaten en laat je die makkelijk zelf downloaden, mits je al de beta's van watchOS 7 en iOS 14 hebt.

Vanaf watchOS 7 en iOS 14 is het mogelijk om Apple Watch-wijzerplaten te delen. Je kan op deze manier eenvoudig jouw instelling van type wijzerplaat, kleuren en complicaties met iemand anders delen. De nieuwe website AppleWatchFaces.io is een plek waar gedeelde wijzerplaten samen komen.

AppleWatchFaces.io: website deelt wijzerplaten

De website is gemaakt door een Reddit-gebruiker. Op Reddit worden heel veel foto’s van trotse Apple Watch-gebruikers gedeeld, al dan niet in combinatie met een uniek bandje of speciaal samengestelde wijzerplaat. Deze nieuwe website moet een plek worden waar iedereen zijn of haar wijzerplaat kan uploaden en die van andere kan downloaden.

AppleWatchFaces.io: website voor downloaden van wijzerplaten.

Momenteel is de selectie nog beperkt tot zo’n twintig wijzerplaten, maar de website staat dan ook pas net live. Bovendien heb je de beta’s van watchOS 7 en iOS 14 nodig om wijzerplaten te kunnen up- en downloaden. Het aanbod bestaat nu nog uit veelal wijzerplaten met standaard complicaties, maar dan zal hopelijk nog verder uitgroeien zodra meer mensen de website ontdekken. Als je een wijzerplaat download waar een complicatie van een app op staat die niet geïnstalleerd is, kun je die bij het instellen van de wijzerplaat meteen downloaden. De website sorteert wijzerplaten op populariteit, maar je kan ook filteren op tag of onlangs toegevoegde wijzerplaten.

Wijzerplaat met complicatie toevoegen

Om zelf een wijzerplaat te delen en op de website te zetten, heb je naast de juiste betaversies ook een account op de website nodig. Gelukkig kun je je veilig aanmelden via Sign in with Apple.

Binnenkort start Apple met de publieke beta van watchOS 7. In onze tip lees je alvast hoe je je kunt voorbereiden en hem kunt installeren zodra deze beschikbaar komt. Heb je de beta al en wil weten hoe je een Apple Watch wijzerplaat deelt? Dan lees je dat in onze tip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2020, 15:45
Categorie Diensten
Onderwerpen apple watch, wijzerplaat
Device Apple Watch
Software iOS 14, watchOS 7

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.