Website AppleWatchFaces.io: verzameling wijzerplaten.

Met deze website download je wijzerplaten van andere Apple Watch-gebruikers

Werkt vanaf watchOS 7 en iOS 14
Op zoek naar meer inspiratie voor wijzerplaten? De nieuwe website AppleWatchFaces.io verzamelt wijzerplaten en laat je die makkelijk zelf downloaden, mits je al de beta's van watchOS 7 en iOS 14 hebt.

Vanaf watchOS 7 en iOS 14 is het mogelijk om Apple Watch-wijzerplaten te delen. Je kan op deze manier eenvoudig jouw instelling van type wijzerplaat, kleuren en complicaties met iemand anders delen. De nieuwe website AppleWatchFaces.io is een plek waar gedeelde wijzerplaten samen komen.

AppleWatchFaces.io: website deelt wijzerplaten

De website is gemaakt door een Reddit-gebruiker. Op Reddit worden heel veel foto’s van trotse Apple Watch-gebruikers gedeeld, al dan niet in combinatie met een uniek bandje of speciaal samengestelde wijzerplaat. Deze nieuwe website moet een plek worden waar iedereen zijn of haar wijzerplaat kan uploaden en die van andere kan downloaden.

AppleWatchFaces.io: website voor downloaden van wijzerplaten.

Momenteel is de selectie nog beperkt tot zo’n twintig wijzerplaten, maar de website staat dan ook pas net live. Bovendien heb je de beta’s van watchOS 7 en iOS 14 nodig om wijzerplaten te kunnen up- en downloaden. Het aanbod bestaat nu nog uit veelal wijzerplaten met standaard complicaties, maar dan zal hopelijk nog verder uitgroeien zodra meer mensen de website ontdekken. Als je een wijzerplaat download waar een complicatie van een app op staat die niet geïnstalleerd is, kun je die bij het instellen van de wijzerplaat meteen downloaden. De website sorteert wijzerplaten op populariteit, maar je kan ook filteren op tag of onlangs toegevoegde wijzerplaten.

Wijzerplaat met complicatie toevoegen

Om zelf een wijzerplaat te delen en op de website te zetten, heb je naast de juiste betaversies ook een account op de website nodig. Gelukkig kun je je veilig aanmelden via Sign in with Apple.

Binnenkort start Apple met de publieke beta van watchOS 7. In onze tip lees je alvast hoe je je kunt voorbereiden en hem kunt installeren zodra deze beschikbaar komt. Heb je de beta al en wil weten hoe je een Apple Watch wijzerplaat deelt? Dan lees je dat in onze tip.

Bekijk ook

Trots op je wijzerplaat? Apple Watch-wijzerplaten delen doe je zo

In deze tip lees je hoe je een wijzerplaat van je Apple Watch kunt delen met anderen. Ook complicaties van derden worden meegenomen. Lees hier hoe het delen van een Apple Watch-wijzerplaat werkt, hoe je ze kunt ontvangen en installeren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.