Apple Watch bandjes 2022

Reacties voor: Wat is de releasedatum van de Apple Watch Series 8?

Ook andere nieuwe modellen
Tijd voor een nieuwe Apple Watch om je pols? Dit is wanneer je de Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra en Apple Watch SE 2022 kunt bestellen en in de winkel kunt bekijken.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Gaat Vodafone dan ook eindelijk eens de Apple Watch 4G ondersteunen? Ik wacht daar al jaren op.

  2. Idd, we lopen altijd achter met dit soort dingen

  3. @Jeroen76: Ik wacht er ook al jaren op, maar vooralsnog zijn er nog geen aanwijzingen dat Vodafone daar binnenkort mee gaat komen. Ik vond Vodafone een jaar geleden een stuk terughoudender in de communicatie hierover. Hoewel het ook nog niet kan bij KPN, denk ik dat die provider er eerst mee komt (na T-Mobile nu). Zou me overigens ook niks verbazen als T-Mobile een jaar de exclusiviteit had in Nederland, al heb ik daar geen bewijs voor.

  4. Mijn twee jaar bij ben zit er bijna op en de watch se2 zit eraan te komen dat ik denk erover om naar t mobile te gaan met een se2 ( heb nu de eerste se zonder 4g) moet ik wel wat geld voor over hebben ( abonnement bij t mobile duurder dan ben plus 5€ voor de watch) maar het lijkt mij wel plezierig de gsm nu en dan thuis te kunnen laten bijv als ik zwem in buiten water, laat ik m nu ook al thuis maar ben dus onbereikbaar.

  5. Mijn series 1 (ja de één na oudste) valt toevallig vandaag echt van ellende uit elkaar. Het scherm laat letterlijk los. Ondanks dat iCulture het tegenspreekt, verwacht ik wel degelijk een nieuw design. Het moet wel, dit design is al sinds de launch hetzelfde. Het ontwerp is op. Apple moet echt met wat nieuws komen, een batterij die langer mee gaat en wat kleurtjes doen het niet meer voor mij. Er zijn teveel leaks geweest de afgelopen anderhalf jaar van een nieuw design, dus ik hoop op gladde randen a’la de huidige generatie iPhones.

    Mocht dit toch niet het geval zijn, dan ga ik een zonder AW verder, want ik ga niet hetzelfde ding kopen. Ik wil een ‘nieuw’ horloge.

  6. @Niels: mijn series 1 had onlangs hetzelfde. Als de batterij niet gezwollen is en het puur de lijm is die los heeft gelaten, voldoet een druppeltje superlijm in twee hoekjes. Dat is voldoende om het scherm weer vast te houden.

    On-topic: Ik kijk nu wel echt voor een upgrade. Maar had graag bloedsuiker meter op mijn volgende Apple Watch gezien. Zit er helaas niet op dit jaar.

  7. @Jeroen76: Ga lekker naar tmobile heb dit al vanaf het begin. Moet je zeggen ik gebruik 4g alleen omdat t kan met kids halen op school laat je lekker je telefoon thuis. Verder is het zinloos ben ik achter na 1 jaar het maar 4 keer gebruikt te hebben. Stel je er niet te veel bij voor 4g.

  8. @Leo: vooral overstappen op T-mobile. Was grappig ging laatst zwemmen en 4g in de glijbaan is wel cool haha.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.