Apple Watch bandje Japan Olympische Spelen 2020.

Apple opnieuw met speciale Apple Watch-landenbandjes voor Olympische Spelen

Eerste exemplaren gelekt

Apple was van plan om speciale Apple Watch-bandjes voor de Olympische Spelen van 2020 uit te brengen. Er komen speciale bandjes gebaseerd op de vlaggen van deelnemende landen.

In 2016, tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, kwam Apple met speciale Apple Watch-bandjes voor de Zomerspelen in Rio de Janeiro. Apple baseerde deze geweven bandjes op de vlaggen van de landen en ook voor 2020 had Apple nieuwe speciale landenbandjes gepland. Geruchtenlekker @l0vetodream deelt twee foto’s van het bandje voor Japan en er is inmiddels ook al een bandje voor Denemarken opgedoken. Nu is de grote vraag: gaat Apple deze alsnog uitbrengen?

Apple Watch-bandjes Olympische Spelen 2020

Deze keer gaat het om speciale versies van het geweven sportbandje, waarbij de kleur van de randen verschilt van het bandje zelf. Op deze manier probeert Apple de kleursamenstelling van de vlag van een land na te bootsen. De Japanse versie is wit met een rode rand, terwijl de Deense versie precies andersom is.

Het is niet duidelijk voor welke landen Apple allemaal bandjes gepland had. In 2016 was er ook een oranje versie voor Nederland. De 2016-versies waren beschikbaar in de Apple Store in Rio de Janeiro en gratis af te halen voor sporters met een deelnamebewijs voor de Olympische Spelen. Hoe Apple de bandjes dit jaar wilde verspreiden, is niet duidelijk. Mogelijk waren ze ook exclusief beschikbaar in de Apple Store in Tokio.

Apple Watch-bandjes Denemarken Olympische Spelen 2020.

Of Apple van plan is om de bandjes alsnog uit te brengen zodra de Olympische Spelen volgend jaar gehouden worden, is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk zijn de bandjes al geproduceerd, dus de kans is groot dat ze alsnog beschikbaar komen. De Olympische Spelen 2020 (zoals het nog altijd officieel heet) zijn van 23 juli tot en met 8 augustus 2021.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2020, 9:44
Via Via Reddit
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, horlogebandje, olympische spelen

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.