Apple reclamespotje 128GB iPhone 15

Reacties voor: Apple noemt 128GB “veel opslag” in iPhone 15-reclamespotje

In een grappig reclamespotje benadrukt Apple hoeveel ruimte je hebt op het instapmodel van de 128GB iPhone 15. Maar is 128GB wel "veel opslag voor veel foto's", zoals Apple beweert?

Reacties: 3 reacties

  1. Voor foto’s heb je inderdaad niet zo veel opslag nodig, maar als je in 4K of zelfs Pro RAW gaat filmen dan gaat het wel echt heel erg snel en heb je aan 128Gb niet zo veel

    Reageer op Ronald

  2. Wat redelijker is dan te tellen hoeveel foto’s er in 5GB gratis icloud gaan, is om ervan uit te gaan dat de gebruiker wel een icloud abonnement heeft, en met synchronisatie alleen de “thumbnails” op de telefoon hoeft te hebben. Ik heb nog een oude telefoon met 64GB, met 84000 foto’s in icloud waarvan de meeste met een spiegelreflexcamera gemaakt gaat dat nog steeds goed (15 GB foto’s op de telefoon).

    Reageer op Rob Hooft

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.