Archief voor 'opslagruimte'

Vrouw met iMac

Opslag van je Mac opruimen: zo maak je meer ruimte

Als de opslag van je Mac zich geleidelijk vult met software en bestanden, kan het de moeite zijn om dit eens op te ruimen. In deze tip leggen we uit hoe je de opslag van je Mac wordt gebruikt en welke onderdelen je kunt verwijderen.

Mac
Songteksten van liedjes tonen in Apple Music

Muziek van je iPhone of iPad verwijderen: opslagbesparende tip

Muzieknummers wissen van de iPhone of iPad is eenvoudig te doen, op het toestel zelf of via de computer. Deze tip is alleen relevant voor mensen met een eigen muziekcollectie of als je regelmatig nummers lokaal opslaat (downloadt) op je toestel. Als je altijd muziek streamt staan de nummers niet lokaal op je toestel en valt er dus ook niets te verwijderen.

Muziek
MacBook Pro 2021 14-inch en 16-inch

Geoptimaliseerde opslag op de Mac gebruiken

4 manieren om ruimte te besparen

Zit de opslag van je Mac helemaal vol? Je kunt op 4 manieren geoptimaliseerde opslag op de Mac gebruiken, de prullenbak automatisch leegt en zorgt dat er meer ruimte op je Mac komt.

Mac
Screenshot maken met truc op iPad

Hoeveel iPad-opslag nodig: kies de opslagruimte die bij jou past!

64GB, 128GB, 256GB, 512GB, 1TB of 2TB

Wil je een iPad, maar twijfel je nog over de hoeveelheid opslagcapaciteit? Deze gids helpt je bij de keuze tussen 64GB, 128GB, 256GB, 512GB of zelfs 1TB of 2TB, afhankelijk van het model. We leggen uit welke capaciteiten er verkrijgbaar zijn en welke het best bij jouw situatie past.

Devices