iPhone XS event op Apple TV

Apple Events-app is klaar voor Gather Round-evenement

Apple heeft de Apple Events-app bijgewerkt voor het Gather Round-evenement op 12 september. In plaats van de gouden cirkel op de uitnodiging is nu de bovenkant van het Apple-logo in goud te zien.

Gather Round in de Apple Events-app

In de app vind je video’s van de eerdere evenementen, waaronder de WWDC 2018 en het onderwijsvent uit maart 2018. Wie nog eens wil kijken hoe het er vorig jaar aan toeging kan ook nog eens naar de iPhone X-aanknodiging kijken. Maar de meeste mensen zullen de app installeren om naar de livestream van het iPhone event 2018 te gaan kijken. Daar verwachten we de iPhone XS, iPhone XS Max en de iPhone 9. De laatstgenoemde kan ook gewoon ‘iPhone’ gaan heten, zonder verdere toevoeging.


Het Gather Round-evenement vindt plaats op 12 september om 19:00 uur Nederlandse tijd. Naast de iPhones kunnen we ook nieuws over de iPad Pro, Apple Watch Series 4 en mogelijk ook Mac-nieuws verwachten.

Gather Round-event Apple event 2018 Apple TV-app

Over de verwachte iPhones is inmiddels al een hoop bekend. Alledrie modellen werken met draadloos opladen, Face ID en een TrueDepth-camera. Foxconn zal vermoedelijk de assemblage uitvoeren, in ieder geval voor de 5,8-inch iPhone XS met OLED-scherm. Daarnaast zal Foxconn vermoedelijk 80 tot 90 procent van de 6,5-inch iPhone XS Max met OLED assembleren. Het instapmodel met 6,1-inch scherm zal voornamelijk door Wistron worden gemaakt, dat ook de rest van de productie voor z’n rekening neemt. Eén van de grootste mysteries is de iPhone 2018 prijs: worden de iPhones echt 100 euro goedkoper, of kunnen we rekenen op hetzelfde prijspeil van vorig jaar? Eén ding is zeker: de iPhone XS Max zal het duurste toestel zijn in de line-up van dit jaar.

iPhone XS event op Apple TV

Voor alle aankondigingen vanuit het Steve Jobs Theater in Cupertino kun je de Apple TV-app gebruiken. De livestream is ook via je desktop of mobiele apparaat te bekijken. Uiteraard kun je op iCulture rekenen voor snelle updates over alle aankondigingen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2018, 20:55
Categorie Apps
Onderwerpen apple event, apple tv

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2021.

Apple TV
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.