AirPods X Generation

Apple AirPods X Generation duikt op in winkelsysteem voor 399 dollar

Apple gaat mogelijk een duurder audioproduct op de markt brengen. In de database van winkelketen Target is een $399 kostende 'AirPods X Generation' opgedoken. Het zou kunnen gaan om de high-end hoofdtelefoon waar al een tijdje geruchten over gaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De nieuwe hoofdtelefoon zou kunnen lijken op de bestaande Beats Studio over-the-ear hoofdtelefoons, maar dan voorzien van Apple-logo. Meerdere medewerkers van de Amerikaanse winkelketen Target melden dat ze in de computersystemen en op de UPC-scanners de ‘Apple AirPods (X Generation)’ hebben gezien met de aanduiding ‘coming soon’. Medewerkers van Target lieten weten dat het wel vaker voorkomt dat er nieuwe producten worden toegevoegd, voorzien van prijsinformatie. De productnaam klopt op dat moment nog niet, maar het is wel zo dat de producten dan binnen een maand daadwerkelijk in de winkel liggen. Het gebeurt echter ook wel, dat ze al binnen een week verkrijgbaar zijn. Naast deze AirPods zijn ook een nieuwe Apple TV Gen X, een iPod touch en horlogebandjes gelekt via het winkelsysteem van Target.


Apple maakt vaker gebruik van de toevoeging X, al lijkt het in dit geval niets te maken te hebben met de producten van Beats. Dat merk gebruikt de X voor de goedkopere modellen, zoals de BeatsX, terwijl het hier bij Apple om een wat duurdere uitvoering zou moeten gaan. $399 is namelijk flink meer dan de huidige AirPods Pro.

Volgens YouTuber John Prosser, die meerdere tips binnenkreeg, zou het te maken hebben met Apple’s over-ear hoofdtelefoon. Hij maakte ook een concept hoe dat eruit zou kunnen zien, al kan het nog alle kanten op gaan. De informatie in de database bevat namelijk geen plaatjes of andere specs.

Ook valt op dat de schrijfwijze Airpods (met kleine p) fout is. Er zijn drie SKU’s (productnummers) voor de AirPods X Generation, waaruit de indruk ontstaat dat het product in drie kleuren verkrijgbaar zal zijn.

AirPods X Generation

Er zijn de afgelopen dagen via geruchtensite DigiTimes regelmatig geruchten over zogenaamde ‘AirPods Pro Lite’, maar daarbij gaat het waarschijnlijk om een goedkopere uitvoering van de AirPods Pro of mogelijke opvolgers van de AirPods 2. Voorzover bekend zijn er geen andere AirPods-achtige oortjes in ontwikkeling.

Bekijk ook

Nieuwe Apple TV Gen X, iPod touch en horlogebandjes gelekt

Naast de Apple AirPods Generation X is er nog meer ontdekt bij winkelketen Target. Zo lijkt er eindelijk weer een nieuwe Apple TV aan te komen. Maar een nieuwe iPod touch lijkt minder waarschijnlijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels drie generaties van de AirPods uitgebracht, met de AirPods 2021 als nieuwste model. Er zijn ook andere speciale modellen, zoals de AirPods Pro en AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, zit het met draagcomfort, hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips of ga AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.