Otterbox Symmetry voor iPad Pro

Mooie iPad Pro-hoezen om je tablet te beschermen

Ben je op zoek naar mooie iPad Pro hoezen? Wij zetten enkele handige beschermhoezen voor je iPad Pro op een rijtje, zodat jouw tablet mooi blijft.

De beste iPad Pro-hoezen

De iPad Pro is er in twee formaten: een grote versie van 12,9-inch en een kleiner formaat met een scherm tussen 9,7-inch en 11-inch, afhankelijk van de generatie. Als je zo’n mooie iPad Pro hebt, wil je deze natuurlijk wel goed beschermen. In dit artikel vind je daarom een overzicht van prima iPad Pro hoezen die er ook nog eens mooi uitzien. Let bij je keuze erop dat het geschikt is voor jouw generatie iPad Pro. De 1e generatie uit 2015/2016, de tweede generatie uit 2017 of de derde generatie uit 2018.

#1 Apple Smart Keyboard Folio voor iPad Pro

De Smart Keyboard Folio is speciaal ontwikkeld voor de iPad Pro 2018. Dit is de officiële hoes van Apple, die zowel de voor- als achterkant beschermt. Door ‘m uit te klappen heb je een volledig toetsenbord. Je kunt de iPad onder twee kijkhoeken zetten. Je hoeft het toetsenbord niet op te laden of te koppelen, maar kunt meteen aan de slag. Alleen verkrijgbaar in houtskoolgrijs. Lees ook onze Smart Keyboard Folio review.

Bekijken: Apple Smart Keyboard Folio voor iPad Pro, ca. 200-220 euro (ook voor 11-inch)

iPad Pro Smart Keyboard Folio.

#2 Apple Smart Folio voor iPad Pro

De Smart Folio is ook speciaal gemaakt voor de iPad Pro 2018 en is dus niet op eerdere modellen te gebruiken. Gemaakt van afwasbaar siliconenmateriaal in drie kleuren: houtskoolgrijs, wit en roze (de roze variant is er alleen in 11-inch). Beschermt zowel de voor- als achterkant. Apple maakte eerder ook een soortgelijk hoesje, maar die was alleen bedoeld voor de voorkant. Wil je een uitgebreidere hoes, kijk dan naar de Smart Keyboard Folio, die we hierboven hebben besproken.

Bekijken: Apple Smart Folio voor iPad Pro, ca. 120 euro (ook voor 11-inch iPad Pro en bij Coolblue verkrijgbaar

Smart Folio voor iPad Pro

#3 Otterbox Symmetry-hoes voor iPad Pro

De Otterbox Symmetry Series 360 is bedoeld voor de iPad Pro 2018 en is verkrijgbaar in beide formaten. Het gaat om een dunne hoes in folio (schrijfmap)-stijl. De flap bedekt het scherm, maar kan ook zo worden gevouwen dat het een stand wordt. De achterkant van deze hoes bestaat uit transparant plastic. Er is ook rekening gehouden met het vastmaken van je Apple Pencil aan de zijkant. Deze hoes zal uitsluitend via de Apple Store verkrijgbaar zijn. Daarnaast heeft Otterbox een iPad Pro-hoes in de Defender Series die wat meer bedoeld is voor ruig gebruik.

Bekijken: Otterbox Symmetry-hoes voor iPad Pro, ca. 80 euro

Otterbox Symmetry voor iPad Pro

#4 Moleskine Folio Case voor iPad Pro

Deze Moleskine Folio-hoes is gemaakt van zwart polyurethaan en heeft een voering van microvezel. Hij is om te vouwen tot een verstelbare standaard, zodat je comfortabel kunt lezen, gamen of een film kijken. De elastieken band laat meteen zien dat dit een Moleskine-notitieboek. Verkrijgbaar voor meerdere iPad Pro-modellen 1e en 2e generatie.

Bekijken: Moleskine Folio Case voor iPad Pro, ca. 100 euro

Moleskine iPad Pro hoes

#5 Lifeproof Nuud-hoes voor iPad Pro

Zoek je een stevige hoes voor je iPad Pro, dan kun je altijd bij LifeProof terecht. Deze hoes maakt je iPad volledig waterbestendig, terwijl het display geheel vrij blijft. Je kunt dus je iPad Pro met een gerust hart gebruiken in het zwembad, op het strand, of tijdens de wintersport of een outdoor-trip. De CrystalClear optische lens met antireflectiecoating zorgt ervoor dat je de camera gewoon kunt blijven gebruiken, zonder vervorming. Ook het geluid van de iPad hoor je nog op volledige sterkte. Waterdicht tot 2 meter.

Bekijken: Lifeproof Nuud-hoes voor iPad Pro, ca. 130-170 euro

Lifeproof Nuud iPad Pro

#6 Logitech Slim Combo voor iPad Pro

De Logitech Slim Combo is verkrijgbaar voor de 1e en 2e generatie iPad Pro. Dit is een beschermhoes met een afneembaar toetsenbord, zodat je de deur uit kunt gaan met het juiste accessoire. Daardoor is deze hoes geschikt voor typen, video kijken, lezen en facetimen. De toetsen zijn verlicht en ruim opgezet, zodat je lekker lang kunt doorwerken. Er is een aparte rij met sneltoetsen voor iOS. Werkt met klikaansluiting via de Smart Connector. Koppelen met Bluetooth of opladen is niet nodig. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart of blauw. Voor eerdere iPad Pro-modellen kun je ook nog de Logi Create toetsenbordhoes gebruiken.

Bekijken: Logitech Slim Combo voor iPad Pro, ca. 140-150 euro, ook bij Coolblue

Logitech Slim Combo

#7 BookBook TwelveSouth voor iPad Pro

De BookBook-case van TwelveSouth is inmiddels een bekende onder Apple-gebruikers. De authentieke hoes was er al langer voor de iPhone, maar is er ook voor de iPad Pro. Met deze hoes laat je je iPad Pro eruit zien als een oud toverboek uit Harry Potter, maar het biedt meer dan alleen klassiek uiterlijk. Zo kun je de iPad Pro zowel licht schuin als nagenoeg rechtop plaatsen en heeft hij aan de binnenkant plek om je Apple Pencil op te bergen. Je sluit de hoes af met een rits, zodat er ook niet makkelijk vuil bij je iPad Pro kan komen. Nu al te bestellen voor de 12,9-inch iPad Pro, binnenkort ook voor de kleinere versie.

Bekijken: BookBook TwelveSouth hoes voor iPad Pro, ca. 100 dollar (exclusief verzendkosten)

#8 Apple Leren Sleeve voor iPad Pro

Alleen nog verkrijgbaar voor de 10,5-inch iPad Pro: Apple’s officiële Leren Sleeve. Deze is gemaakt van echt leer en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je steekt de iPad er aan de bovenkant in en hebt ook nog plek om de Pencil te bewaren. Deze sleeve is vrij simpel van design, maar moet het vooral hebben van het luxere materiaal.

Bekijken: Apple Leren Sleeve, ca. 140-150 euro (ook bij Coolblue)

Leren Sleeve voor iPad Pro

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt november 2018
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, ipad pro
Devices iPad Pro, iPad Pro 2017, iPad Pro 2018