Gift Card voor Apple Music.

Apple Music studentenkorting nu ook in Nederland en België

Apple introduceert studentenkorting voor Apple Music in Nederland, België en zo'n 20 andere landen. Je betaalt maar 5 euro per maand in plaats van de gebruikelijke 10 euro.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft in Nederland en België een studententarief ingevoerd voor Apple Music. Voor 5 euro per maand kun je zonder beperkingen luisteren naar alle muziek. In Duitsland en de Verenigde Staten was de studentenkorting al beschikbaar. Nu komen er meer dan 30 markten bij, met onder meer ook China, Canada en India.

Apple Music studentenkorting

Apple Music studentenkorting: 5 euro per maand

Studenten betalen 5 euro per maand voor Apple Music, in plaats van de gebruikelijke prijs van 10 euro. Je moet hiervoor wel bij een hogeschool of universiteit staan ingeschreven. Spotify biedt alleen in de Verenigde Staten studentenkorting aan, waardoor Apple Music opeens een aantrekkelijk alternatief wordt.

Aanvankelijk was de Apple Music studentenkorting alleen beschikbaar in Australië, Denemarken, Duitsland, Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Vandaag komen daar België, Brazilië, Canada, Chili, Colombia, Finland, Frankrijk, Hongkong, India, Indonesië, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Rusland, Singapore, Spanje, Thailand, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland bij.

Gift Card voor Apple Music.

Apple werkt samen met de organisatie UNiDAYS om te controleren of iemand student is. In Canada (en wellicht ook in andere landen) kunnen studenten zich aanmelden via het Wi-Fi-netwerk op de campus of door hun studie-mailadres te gebruiken. Ben je al langer lid van Apple Music, dan kun je je abonnement omzetten naar een studentenaccount via iTunes. Dat kan ook via de Muziek-app op de iPhone, iPad of elk ander geschikt apparaat. Heb je een gezinsabonnement, dan is het niet mogelijk om het hele gezin over te zetten naar een studentenabonnement. Als je gezinshoofd bent en een studentenabonnement afsluit, wordt Apple Music voor andere gezinsleden stopgezet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2016, 10:47
Categorie Diensten
Onderwerpen apple music, korting, studenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.