watchOS 8 op Apple Watches

Deze Apple Watch-modellen zijn geschikt voor watchOS 8

Kan jij dit jaar je Apple Watch updaten naar watchOS 8? De kans is groot dat dat kan, want veel modellen worden ondersteund. Lees hier welke Apple Watches geschikt zijn voor watchOS 8.

watchOS 8 toestellen: welke Apple Watch is geschikt?

Het werd even spannend welke modellen van de Apple Watch geschikt zijn voor watchOS 8. Er zijn bij de Apple Watch Series 3 veel klachten over problematisch updaten en meer, maar we hebben goed nieuws: alle huidige modellen van de Apple Watch zijn geschikt voor watchOS 8.

Apple brengt watchOS 8 later dit jaar alleen uit voor de Apple Watch Series 3 en nieuwer. Dit zijn de geschikte watchOS 8-toestellen:

  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5
  • Apple Watch Series 6
  • Apple Watch SE

In het najaar brengt Apple naar verwachting de Apple Watch Series 7 uit. Deze zal standaard geleverd worden met watchOS 8. Hou er wel rekening mee dat de Apple Watch gekoppeld moet zijn aan een iOS 15-geschikt toestel. Dat betekent dat je minimaal een iPhone 6s nodig hebt.

Er vallen dit jaar dus géén modellen af.

Bekijk ook

Is jouw iPhone geschikt voor iOS 15? En welke iPads krijgen iPadOS 15? Check het hier!

Welke toestellen krijgen dit najaar iOS 15 en iPadOS 15? Apple heeft de geschikte apparaten aangekondigd. Bekijk hier of jouw iPhone en iPad geschikt zijn voor de nieuwe software.

watchOS 8

watchOS 8 is de grote software-update voor de Apple Watch van najaar 2021. In watchOS 8 heeft Apple een aantal functies verbeterd en uitgebreid, zoals de notificaties, de nieuwe Mindfulness-app, verbeterde Woning-app en enkele nieuwe apps. Lees over de beste functies in watchOS 8 en meer.

watchOS 8

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.