iOS 15 wallpaper en Gezondheid Trends

Download nu de iOS 15 wallpapers

Wil je je iPhone al meteen een iOS 15-look geven, zonder dat je je aan de beta hoeft te wagen? Dan kan een nieuwe wallpaper de oplossing zijn!

iOS 15 is aangekondigd en dat betekent dat we ook een indruk krijgen van het nieuwe uiterlijk, inclusief de standaard wallpapers die erbij geleverd gaan worden. De nieuwe functies krijg je nog niet door de wallpapers op je toestel te zetten, maar je komt al wel een beetje in de stemming. Op de iPhone zijn er twee varianten met kleurige vlekken. De wallpapers voor de iPad hebben iets anders gerangschikte vlekken en zijn uiteraard in een groter formaat.

iOS 15 wallpapers

Hier vind je de wallpapers voor je iPhone. Klik op de wallpaper voor een grote weergave, waarna je deze kunt downloaden:

iOS 15 wallpaper licht iOS 15 wallpaper donker

iPadOS 15 wallpapers

Voor de iPad vind je deze wallpapers:

iPadOS 15 wallpaper iPadOS 15 wallpaper donker

Zo stel je een nieuwe wallpaper in:

  1. Ga naar Instellingen > Achtergrond. Je ziet nu je huidige achtergronden voor het
  2. Tik bovenin het scherm op de link Kies een nieuwe achtergrond.
  3. Je ziet nu bovenin het scherm de achtergronden die Apple standaard meelevert, namelijk dynamisch, stilstaand en live. Kies de categorie.
  4. Tik op de afbeelding die je wilt gebruiken. Je krijgt deze nu schermvullend te zien.
  5. Tik op de knop Stel in onderin het scherm.
  6. Geef aan of je de wallpaper op het toegangsscherm, het beginscherm of allebei wilt gebruiken.
  7. Klaar! De nieuwe wallpaper is nu ingesteld.

Overigens kun je ook een foto uit je camerarol gebruiken als wallpaper.

Bekijk ook

Zo kun je een andere iPhone wallpaper instellen

Hoe kun je een leuke nieuwe wallpaper instellen op je iPhone, iPad of iPod touch? In deze tip lees je alles over wallpapers downloaden, zelf maken en wallpaper instellen.

iOS 15

iOS 15 is de grote iPhone software-update uit het najaar van 2021. Apple heeft iOS 15 in juni 2021 aangekondigd tijdens de WWDC 2021 en is sinds 20 september 2021 voor iedereen te downloaden. De belangrijkste verbeteringen zijn de nieuwe notificaties, de Focus-functie, de verbeteringen in FaceTime en nieuwe privacy-instellingen. Deze versie is inmiddels opgevolgd door iOS 16, maar voor sommige oudere modellen heeft Apple daarna nog beveiligingsupdates voor iOS 15 uitgebracht.

iOS 15

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.