Spotify Canvas met drie iPhones

Reacties voor: Spotify zorgt dat je meer muziekvideo’s te zien krijgt

Canvas voor artiesten
Spotify opent de testperiode van Canvas voor meer artiesten. Met Canvas kunnen artiesten korte video's toevoegen aan hun nummers. Dit nieuws komt niet lang na de aankondiging van Google om YouTube Music standaard op nieuwe Android-toestellen te installeren.
Daniel Vischjager -
3 reacties
 1. Video is echt niet belangrijk voor de meeste streamers. Als ik een clipje wil bekijken, gebruik ik wel YouTube. Als ik Spotify gebruik dan kijk ik niet naar de scherm. Ik vind die canvas stuff alleen maar een gimmick. Afspeellijst play en dan scherm uit.

 2. Inderdaad, leuk als die filmpjes in je broekzak afspelen.
  Ook als ik kijk naar hoe Apple Music connect was, dan denk ik dat hiermee slechts een zeer oppervlakkige relatie tussen artiest en luisteraar gemaakt wordt. Vaak omdat het niet eens de artiest zelf is die die berichten/video’s zullen maken en plaatsen, maar iets van een manager, sociale mediaman, etc. De muzikanten zullen wat meer bezig zijn met het maken van muziek dan allerlei lullige berichtjes over twintig verschillende apps verdelen.
  Groetjes, uw huiscriticus C.W.

 3. Origineel geplaatst door SSQ
  Video is echt niet belangrijk voor de meeste streamers. Als ik een clipje wil bekijken, gebruik ik wel YouTube. Als ik Spotify gebruik dan kijk ik niet naar de scherm. Ik vind die canvas stuff alleen maar een gimmick. Afspeellijst play en dan scherm uit.

  Op Apple Music op appletv staat zo vaak mogelijk clips aan. Dus hoe meer video’s hoe beter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.