Website van het Jaar 2019

Steun iCulture en stem op ons bij Website van het Jaar 2019! 💪🏆

iCulture is dit jaar weer genomineerd als Website van het Jaar! Kunnen we ook dit jaar op jouw stem rekenen?
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

We hebben al twee jaar op rij een mooie award in onze prijzenkast kunnen zetten, dankzij jullie steun. Vorig jaar werden we uitgeroepen tot beste community in de verkiezing Website van het Jaar 2018. We waren superblij toen we de prijs op het podium in ontvangst mochten nemen.
Een jaar hard werken achter de schermen werd beloond met de waardering vanuit jullie – onze trouwe lezers.

Breng hier je stem uit op iCulture!
(na het insturen van het formulier moet je je stem per e-mail bevestigen)


Ook dit jaar zijn we weer genomineerd in de categorie Communities en we gaan ons best doen om ook dit jaar weer een poging te wagen – dankzij jouw stem! Je hebt tot en met 25 oktober 17:00 om je stem uit te brengen en we hopen daarbij natuurlijk dat de keuze op ons valt! Je kunt Je kunt daarbij zelf ook nog een kans maken op toffe prijzen, waaronder de Sonos Play:5, waardebonnen van €100,- van Bol.com of een weekendovernachting in een luxe 4-sterren hotel! Dat lijkt ons sowieso een goede reden.

Website van het Jaar 2019

Breng hier je stem uit op iCulture!
(na het insturen van het formulier moet je je stem per e-mail bevestigen)

We hopen natuurlijk op ⭐⭐⭐⭐⭐ (vijf sterren) en negens en tienen als waardering voor de site en het vele werk dat we dagelijks met veel plezier doen.

Binnen de categorie ‘Beste community’ nemen we het op tegen grote namen als Instagram, Facebook en Pinterest. Geen gemakkelijke opgave, al is iCulture natuurlijk niet te vergelijken met platforms als Instagram. Daar moeten de gebruikers zelf voor de interactie zorgen, terwijl het bij iCulture van twee kanten komt: je kunt niet alleen meepraten onder de artikelen, in de polls en in de ‘Praat mee’-discussies, maar je kunt ons ook vragen stellen via Twitter, Facebook en de redactiemailbox. En over Instagram gesproken: ook daar houden we je regelmatig op de hoogte van nieuws en belangrijke ontwikkelingen en laten we zien wat er achter de schermen gebeurt op de redactie. Overal waar onze lezers zijn, proberen wij ook te zijn. Verder zijn we nu een jaar bezig met de iCulture Podcast, die ook heel goed wordt ontvangen en die steeds meer luisteraars krijgt. Voor ons leuk om te maken en dat voor jou als lezer hopelijk iets toevoegt.

Terug naar de verkiezing, want er moet natuurlijk nog wel gestemd worden 🙂 In de categorie Communities worden twee prijzen uitgereikt:

  • Beste Website: de website met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
  • Populairste Website: de website met de meeste stemmen binnen de categorie.

Hoe kan ik stemmen?
Tof dat je ons wilt steunen bij de verkiezing van Website van het Jaar 2019! Via onderstaande link kun je je stem uitbrengen. Daarbij kun je een oordeel geven over de inhoud, vormgeving en navigatie. Ook wordt gevraagd in hoeverre je de website zou aanbevelen bij vrienden en bekenden. Als je voor 25 oktober je stem uitbrengt en via mail bevestigt, doet jouw stem mee. En we hopen natuurlijk dat je ons met jouw stem en hoge waardering (⭐⭐⭐⭐⭐) een hart onder de riem wilt steken! Gun ons die felbegeerde #1 plek! 🏆🏅

Breng hier je stem uit op iCulture!
(na het insturen van het formulier moet je je stem per e-mail bevestigen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2019, 14:13
Categorie Achtergrond
Onderwerpen #wvhj, iculture, verkiezingen, website, wvhj2019

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.