Reacties voor: Shoot! I Smoke toont je luchtvervuiling in aantal sigaretten

Luchtvervuiling is niet bepaald gezond, maar hoe schadelijk het nou eigenlijk realiseert zich bijna niemand. De app Shoot! I Smoke laat je inzien hoe schadelijk de lucht is die je inademt door dit te vergelijken met het aantal sigaretten.
Itske - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Maak een website waar mensen dit op kunnen vinden. Dit is een totaal overbodige App. Daarnaast werkt ie ook nog eens voor geen meter.

    Applaus voor dit nutteloze tijdverdrijf. (Je moet wat wanneer je op de wc zit)

  2. Kan van alle steden in de buurt niks vinden
    Werkt goed hehehe

    • @Waspoeder: Lijkt op een tijdelijke storing, misschien door drukte omdat te veel mensen tegelijk het probeerden. Ik kreeg gistermiddag wel gewoon resultaten, later op de middag niet. Inmiddels werkt het weer gewoon. Bij mij staat het meetstation zelfs op 0 km afstand.

  3. Zal de tabaksindustrie wel weer achter zitten. Er zullen zat mensen zijn die graag willen geloven dat roken wel meevalt.

  4. @Gonny van der Zwaag: Klopt Gonny waar ik woon op 8 km van het meetpunt zit ik op 5 en een halve sigaret, ook dat klopt want ik heb het als copd patiënt erg benauwd.

  5. Nutteloze app
    Ik neem nog een peuk!!

  6. Zie dat er maar weinig van klopt. Op de Kalverstraat 1 sigeret, in de stad Rotterdam 1.2 maar ergens een straat in Waddinxveen 2? Ik heb twijfels..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.