Philips Hue Festavia verlichting in 2023

Philips Hue Festavia kerstverlichting kopen: nu ook voor buitenshuis

De Philips Hue Festavia kerstverlichting is terug. In 2023 kun je de nieuwe generatie kerstverlichting van Philips Hue in veel meer winkels kopen en in drie verschillende lengtes. Ook zitten er nieuwe functies in de app voor de Festavia-verlichting.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Philips Hue Festavia kopen: hier kun je terecht

De Philips Hue Festavia-kerstverlichting is in 2023 vernieuwd en is nu in meerdere lengtes verkrijgbaar. Ook zijn er nu meerdere verkooppunten, waaronder Coolblue en Bol.com. De Festavia lichtsnoeren zijn weerbestendig (IP44), dus je kunt ze het hele jaar door zowel binnen als buiten gebruiken. Ze zijn spatwaterdicht vanuit alle richtingen en werken op laagspanning, dus ook veilig te gebruiken als je kinderen hebt.


Dit zijn de adviesprijzen:


Het lijkt erop dat bij externe winkels alleen de twee langere varianten worden verkocht.

Philips Hue Festavia in 2023 vernieuwd

In 2022 bracht Philips Hue voor het eerst het Festavia-lichtsnoer uit. Het viel niet mee om er eentje in handen te krijgen, want de kerstverlichting verscheen pas eind november en was alleen via de eigen shop van Philips Hue verkrijgbaar. We kregen toen de indruk dat Signify vertraging had opgelopen met de productie en toch nog snel de Festavia-lampen wilde introduceren om de eerste ervaringen op te doen. Binnen een paar dagen was het product uitverkocht. Bovendien kon je kiezen uit maar één lengte. Dat is in 2023 wel anders. Je kunt nu kiezen uit drie lengtes, variërend van 100 tot 500 lampjes. Daarnaast zijn er nieuwe functies toegevoegd aan de app, waaronder de drie nieuwe lichteffecten Prism, Glisten en Opal. Het Prism-effect komt bovendien beschikbaar voor alle Hue-lampen met kleur.

Hue Festavia 2023 verpakking 40 meter

Wat verder opvalt is dat de lampjes voortaan ook buiten mogen worden gebruikt. Die indruk werd vorig jaar al gewekt omdat Philips Hue een stroomblok meeleverde voor gebruik buitenshuis. Op de nieuwe verpakking staat nu duidelijk ‘Indoor + Outdoor’. Wel is het stroomblok nu een stuk compacter geworden, terwijl het nog steeds geschikt is om er allerlei andere outdoor-producten van Philips Hue op aan te sluiten.

Een andere wijziging is dat de fabrikant niet meer zo sterk de nadruk legt op het gebruik als kerstverlichting. Op productfoto’s is te zien dat je er ook je tuin of terras mee kunt versieren. De nieuwe Philips Hue Festavia dook eerder al op in documenten van de Amerikaanse FCC, waarbij drie modelnummers werden genoemd, namelijk 9290036744, 9290036745 en 9290036746. De vertrouwelijke informatie in deze documenten mag pas na 24 januari 2024 gepubliceerd worden, dus ruim na de feestdagen.

Hue Festavia 2023 feestverlichting

Lees onze Philips Hue Festavia review als je meer wilt weten.

Bekijk ook

Review: Philips Hue Festavia kerstverlichting [update]

Kerstverlichting, dat was er nog niet van Philips Hue. Opvallend eigenlijk, want er zijn ondertussen honderden producten in de Philips Hue line-up uitgebracht. In deze review lees je onze Philips Hue Festavia ervaringen!

Wil je meer keuze uit slimme kerstverlichting met HomeKit, bekijk dan ook onze round-up met keuze uit verschillende lichtslingers met kleuren en effecten. Je kunt ze vaak ook gebruiken op andere momenten, zoals Halloween of Valentijn.

Bekijk ook

Kerstverlichting met HomeKit: dit zijn je opties

Wat zijn de beste opties voor kerstverlichting met HomeKit? Wat is het aanbod en hoe kun je je bestaande kerstverlichting geschikt maken voor HomeKit? In deze gids laten we je de mogelijkheden zien.

Revisiegeschiedenis:

  • 2023 - 06 oktober: Artikel bijgewerkt met verkrijgbaarheid en prijzen.
  • 2023 - 31 augustus: Artikel bijgewerkt na aankondiging van nieuwe Festavia-verlichting voor 2023.

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.