Reacties voor: Microsoft gaat op zwart met dark mode voor alle Office-apps

De Microsoft Office apps hebben een dark mode. In iOS 13 kleuren Word, Excel, PowerPoint en OneNote automatisch mee. De donkere modus sluit aan bij Apple's nieuwe functie op de iPhone en iPad, waarbij je een systeembrede dark mode kunt gebruiken in alle apps. Eerder kreeg Outlook al een soortgelijke functie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Het zal wel aan mij liggen, maar binnen de settings van Outlook kan ik de donkere modus niet vinden? (App net voorzien van laatste update…)

  2. Origineel geplaatst door alk
    Het zal wel aan mij liggen, maar binnen de settings van Outlook kan ik de donkere modus niet vinden? (App net voorzien van laatste update…)

    Hier het zelfde…

  3. Tel. zal in dark modus moeten staan en dan past office zich vermoedelijk aan de toestelinstellingen. Gokje…

  4. Same, it’s not there

  5. Bij mij ook nog niet beschikbaar, maar in de update omschrijving staat ook dat de instelling gefaseerd beschikbaar wordt gemaakt.

  6. Ik had hem wel en het is erg zwart
    Toch weer terug naar de apple agenda en mail

  7. Word gefaseerd uitgerold. Staat gewoon in app update.

  8. Origineel geplaatst door Robert
    Ik had hem wel en het is erg zwart

    Tja….. black is black!

  9. Gisteren 28-08-2019 laatste update geïnstalleerd vanuit de IOS Appstore en de Dark mode optie was niet aanwezig. Vanmorgen kijk ik bij instellingen en nu opeens is de schakelaar wel aanwezig, in de Outlook app bij instellingen. Schakelaar omgezet en alles is nu in Darkmode. Eindelijk!!

  10. Ik vind darkmode en night shift wel van de mooiere mogelijkheden.
    Waarom het zo lang moest duren, al de afzonderlijke apps hadden het jaren terug wel al kunnen hebben. Erg traag gaat dat allemaal, zal wel een geld kwestie zijn , goedkoper om het niet te doen. Nou zal het straks wel snel gaan als Apple het gedaan heeft want dan is t eenvoudiger en ook zijn de kosten er dan niet meer zo, maar dan hoeven apps er voor mij ook geen mooie sier Meer mee te maken .

  11. Had hem ook maar je moet dus elke keer als je dark mode wil de knop opzetten, man man man. Veel bla bla met filmpje en dan zo simpel.
    Heel jammer, weer terug naar eigen Apple mail.

  12. Waren klagen mensen? Zet darkmode altijd aan aaaand done

  13. Nu nog dark mode icoontjes op je homescherm en het is af.

  14. Origineel geplaatst door Remco
    Bij mij ook nog niet beschikbaar, maar in de update omschrijving staat ook dat de instelling gefaseerd beschikbaar wordt gemaakt.

    Mensen het gaat automatisch met je iPhone settings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.