iPhone SE 2022

Dit zijn de iPhone SE 2022 prijzen in Nederland

De iPhone SE 2022 is al een tijdje officieel verkrijgbaar en is een prima keuze als je een betaalbaar toestel zoekt. Dit zijn de iPhone SE 2022 prijzen in Nederland, zowel bij webwinkels als bij providers. Zo vind je altijd de beste prijs!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De iPhone SE 2022 is het nieuwste lid van de iPhone SE-familie. Met ondersteuning voor 5G, een snellere chip en verbeterde camerafuncties, heeft het nieuwe model weer iets meer te bieden dan de voorganger. Veel mensen zullen deze nieuwe iPhone SE vooral kopen omdat er 5G in zit, zodat je nu alvast kunt profiteren van het snellere mobiele netwerk. Wordt dit jouw nieuwe toestel? Dan vind je hieronder de prijzen en de beste aanbiedingen!

iPhone SE 2022 kopen in Nederland

Wil je een tijdloos toestel waar je lang plezier van hebt, dan is de iPhone SE 2022 een logische keuze. De prijs is in de loop van de jaren iets hoger geworden door duurdere onderdelen en inflatie, maar als je let op de aanbieding kun je nog steeds een goede deal vinden. Wil je toch goedkoper uit zijn? Kijk dan eens naar dit trucje bij Tele2. Daarmee haal je een iPhone SE voor nog geen 500 euro in huis, zonder dat je vastzit aan een lang contract.

Dit zijn de adviesprijzen van de iPhone SE 2022 in Nederland:

Het prijsverschil tussen de versie met 64GB en 128GB is een paar tientjes. Heb je wat meer budget, dan raden we aan om voor 128GB te kiezen omdat je daar langer plezier van hebt.

Prijzen iPhone SE 2022

Wil je de derde generatie iPhone SE, dan is voor veel mensen de Apple Store de meest logische plek om er eentje te kopen. Maar dat is niet de meest verstandige. Apple hanteert namelijk altijd de standaard adviesprijzen, terwijl je bij andere winkels veel goedkoper uit kan zijn. Vaak verschilt de prijs per kleur en uitvoering, zodat je met een slimme aankoop veel goedkoper uit kan zijn. Kijk daarom ook eens bij deze aanbieders:

Je kunt de iPhone SE 2022 kopen bij alle providers, telecomwinkels en bij Apple zelf. Check ook bij welke andere winkels je terecht kan. Lees meer in ons artikel over de iPhone SE 2022 prijzen.

iPhone SE 2022 met abonnement

Odido | Vodafone | KPN |

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen

iPhone SE 2022 los bestellen

Je kunt ook terecht bij deze winkels en aanbieders:

Bol.com | Mobiel.nl | Belsimpel | Coolblue | Mediamarkt | Amazon.nl

Als je op zoek bent naar de beste prijzen, dan ben je vaak voordeliger met een iPhone SE 2022 met abonnement. Als je nog een lopend abonnement hebt, kun je ook kiezen voor een losse iPhone SE 2022. Ook dan geven providers meestal nog een leuke korting.

Bekijk ook

Een iPhone SE 2022 met abonnement is goedkoper dan los

Vind de beste deals bij providers voor je iPhone SE 2022 abonnement! Vergelijk de databundels en levertijden en lees ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone SE 2022 met abonnement!

Alternatief: een iPhone SE 2020 is nog goedkoper

Wil je nog goedkoper uit zijn, dan is een iPhone SE 2020 ook een prima keuze. Dit toestel is bij Apple uitgefaseerd, maar is nog wel bij verschillende winkels te vinden. Ook als refurbished iPhone SE is dit een aanrader. In onze prijsvergelijker vind je daar de laagste prijzen van de iPhone SE van 2020. Let op dat er verschillende uitvoeringen zijn. Aanvankelijk verkocht Apple dit toestel met oplader, usb-a-kabel en oordopjes. Een latere uitvoering wordt alleen geleverd met usb-c-kabel. Welke van de twee je kiest is een persoonlijke keuze: bij het nieuwere model krijg je minder accessoires, maar de productiedatum is ook later (en dat is gunstig voor de batterij).

Prijzen 64GB iPhone SE 2022

Bekijk meer iPhone SE 2020 aanbiedingen. Of check de tarieven voor een iPhone SE 2020 met abonnement.

Bekijk ook

Refurbished iPhone SE: goed en toch niet duur

Zoek je een refurbished iPhone SE, goedkoop maar toch in prima staat? Dan vind je op deze pagina alles wat je moet weten. De iPhone SE is erg geliefd en is als refurbished toestel extra aantrekkelijk geprijsd. Lees hier waar je het beste een betrouwbare iPhone SE refurbished kunt kopen.

Kies je toch liever voor een andere iPhone in 2023? Kijk dan eens naar de iPhone 14 als los toestel en andere recente modellen.

Bekijk ook

iPhone 14 los toestel kopen: prijzen vergelijken en de beste deals

Wil je de iPhone 14 als los toestel kopen? Lees hier alles over bestellen bij Apple en webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone 14 ten opzichte van een langer contract. Combineer met een goedkope sim only en je zit helemaal goed!

Actuele iPhone SE 2022 deals

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.