iPhone SE 2020 los toestel: alles over los kopen, prijzen en meer

Wil je de iPhone SE 2020 als los toestel kopen? Lees hier alles over bestellen bij Apple en webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone SE 2020. Voorkom BKR-registratie en combineer met een goedkope sim only!

De iPhone SE 2020 is de slimste keuze als je de snelste processor wilt hebben, maar niet zo zit te wachten op de nieuwste snufjes. Dit toestel combineert het uiterlijk van de iPhone 8 met vernieuwingen die in de iPhone 11 te vinden zijn. Het is een compact toestel met 4,7-inch scherm en is honderden euro’s goedkoper dan Apple’s topmodellen. Bovendien kun je kiezen uit veel meer kleuren. Wil je liever een iPhone SE 2020 met abonnement? Daar hebben we een aparte pagina over.

Apple denkt dat vooral mensen met een wat ouder toestel zullen upgraden naar de iPhone SE. Het toestel is sneller, heeft een langere batterijduur en een betere camera dan je huidige toestel. Zo kun je snel apps starten, AR-toepassingen bekijken en meer. De chip is 2,4 keer sneller dan die van de originele SE. Ook zit er Gigabit-klasse 4G in en Wi-Fi 6, terwijl oudere modellen daar nog niet over beschikten. Je mobiele verbinding kan daardoor 6,5 keer sneller zijn, terwijl Wi-Fi profiteert van een snelheidsverbetering van 2,7 keer sneller.

De 12 megapixel-camera zit misschien ook in je vorige iPhone, maar deze heeft ondersteuning voor portretten. En de batterij gaat wel 4 uur langer mee. Zeker als je een toestel met een oudere batterij hebt kan het verschil groot zijn. Ook interessant: deze iPhone werkt met draadloos opladen en kan snelladen via een 18 Watt-oplader. Die laatste wordt echter niet meegeleverd. Het toestel is ook minder gevoelig voor ongelukjes: hij is waterbestendig tot 1 meter, gedurende 30 minuten. Nog een laatste argument om je over de streep te trekken: er zit dualsim in, zodat je twee telefoonnummers naast elkaar kunt gebruiken.

iPhone SE 2020 kopen
Je kunt de iPhone SE 2020 bestellen in Nederland bij alle providers, telecomwinkels en bij Apple zelf. Check ook bij welke andere winkels je terecht kan. Lees meer in ons artikel over de iPhone SE 2020 bestellen.

iPhone SE 2020 met abonnement bestellen

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen

iPhone SE 2020 los bestellen

Je kunt terecht bij deze winkels en aanbieders:

Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!

iPhone SE 2020 prijs los toestel

Dit zijn de iPhone SE 2020 prijzen in Nederland:

Hierboven die je de officiële adviesprijzen voor de iPhone SE 2020, zoals ze door Apple zijn bepaald. Providers hebben hun eigen prijzen bekendgemaakt voor de iPhone SE 2020 abonnementen.

Losse iPhone SE 2020: dit moet je weten

De iPhone SE 2020 is de enige nieuwe smartphone die Apple in het voorjaar van 2020 heeft uitgebracht. Zit je aan te hikken tegen de prijs van de iPhone 11 of een van de andere toestellen, dan komt de iPhone 11 als geroepen. Het bevat namelijk dezelfde snelle processor vernieuwingen die je ook in de topmodellen vindt, maar de prijs ligt een flink stuk onder de duizend euro. Je kunt instappen vanaf €489.

Wil je echt goedkoop uit zijn, dan hebben we deze truc bij Tele2. Daarmee haal je een iPhone SE voor nog geen 450 euro in huis, zonder dat je vastzit aan een lang contract. Je kunt namelijk na één maand al opzeggen.


iPhone SE 2020 los kopen: welke moet ik kiezen?

Je hebt keuze uit drie kleuren, namelijk zwart, wit en rood. Zwart is een prima kleur als je je toestel later weer wilt doorverkopen, maar ook wit doet het prima in het tweedehands circuit. Wil je een opvallender toestel, kies dan rood. Al zou je natuurlijk ook nog kunnen kiezen voor een felgekleurd hoesje.

Wat opslag betreft kun je kiezen uit 64GB, 128GB en 256GB. Er komt geen 512GB opslag, omdat dit de prijs onnodig zou opdrijven voor dit instapmodel. Heb je nog moeite om de juiste hoeveelheid opslag te kiezen, dan helpen we je verder met onderstaand artikel.

iPhone SE prijs

Er is goed nieuws voor mensen die geen zin hebben om meer dan duizend euro voor een nieuw toestel te betalen. De prijs van de iPhone SE 2020 is gelukkig iets behapbaarder: in vergelijking met de iPhone XR is er zelfs sprake van een prijsverlaging. In plaats van rond de 800 euro ben je net geen 500 euro kwijt. Overigens zijn ook de iPhone XR prijzen verlaagd met de komst van dit nieuwe model, dus daar kun je mooi van profiteren als je je zinnen al had gezet op de iPhone XR.

In de iCulture prijsvergelijker kun je kijken waar je het beste terecht kunt. De losse prijzen kunnen per aanbieder variëren. Wil je snel een iPhone SE hebben voor de juiste prijs, dan zul je goed moeten vergelijken. In onze prijsvergelijker kun je filteren op model, kleur, opslag en uiteraard ook op prijs bij betrouwbare webwinkels en aanbieders.

Kijk ook of een iPhone-verzekering nodig is en of je AppleCare+ wilt afsluiten. Dit lijkt misschien een verlengde garantieregeling, maar is eigenlijk meer een schadeverzekering waarbij twee schadegevallen gedekt zijn. Laat je je toestel regelmatig vallen en weiger je een hoesje te gebruiken, dan kan de extra dekking prettig zijn. Je zou ook kunnen kijken naar toestelverzekeringen van aanbieders als CentraalBeheer, Simplesurance of NowGo.

iPhone SE los kopen of met contract?

De iPhone SE is zowel als los toestel als met abonnement leverbaar. Welke keuze voor jou het beste is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Bij een iPhone SE 2020 abonnement krijg je veelal te maken met een BKR-registratie omdat deze smartphone meer dan 250 euro kost.

Dit kan problemen opleveren als je binnenkort een huis wilt kopen of een lening wilt aanvragen. Eventueel zou je een deel van de toestelprijs kunnen voorschieten, zodat je onder de 250 euro blijft.

Voordeel is wel dat je de kosten wat meer over de looptijd van het contract kunt uitsmeren.

Bij een losse iPhone betaal je het complete bedrag in één keer. Ook dat kan prettig zijn, omdat je weet waar je aan toe bent en vanaf dat moment geen rekening meer hoeft te houden met afbetalingen.

iPhone SE 2020 met sim only

Een iPhone SE 2020 los kopen met apart sim only abonnement is een slimme keuze voor mensen die hun maandlasten zo laag mogelijk willen houden. Je betaalt veel minder voor je abonnement en je hebt meer flexibiliteit bij providers. Kies een sim only met een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Sommige zijn maandelijks opzegbaar, wat erg handig kan zijn als je maar korte tijd een abonnement nodig hebt om een periode te overbruggen. Wil je weten waar je de beste sim only-deals kunt vinden? Bekijk dan onze sim only prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen!

Informatie

Laatst bijgewerkt
augustus 2021