Downloaden: de nieuwe wallpapers van de iPhone SE 2020

Ben je ondersteboven van de nieuwe iPhone SE wallpapers? Dan is er goed nieuws, want wij hebben ze voor je klaar staan. De zes nieuwe iPhone SE wallpapers zijn er zowel in een lichte als donkere versie.

De iPhone SE 2020 is eindelijk uit de doeken gedaan. Zoals het een nieuwe iPhone-aankondiging betaamt, hoort daar ook weer een nieuwe wallpaper bij. Ben je niet van plan om de nieuwe iPhone te kopen, maar wil je wel deze mooie achtergronden op je iPhone zetten? Hieronder vind je de nieuwe iPhone SE wallpapers die Apple gemaakt heeft.

iPhone SE wallpapers

De nieuwe 2020 iPhone SE wallpapers vind je exclusief op het nieuwste toestel. De serie bestaat uit vijf varianten van abstracte lichtstrepen in verschillende kleuren. De combinaties zijn rood-grijs, grijs-blauw, geel-groen, blauw-grijs, roze-rood en zilver. Elke versie is er in een variant voor in de lichte en donkere modus, dus in totaal gaat het om maar liefst twaalf wallpapers. De wallpapers zijn met dank aan @iSpazio.

Je kunt ze downloaden door de link aan te tikken en de afbeelding ingedrukt te houden. Kies vervolgens voor Voeg toe aan Foto’s en ga naar de Foto’s-app om deze als achtergrond in te stellen.

Rood-grijs

Grijs-blauw

iPhone SE 2020 achtergronden in blauw en grijs.

Geel-groen

Blauw-grijs

iPhone SE 2020 achtergronden in roze en zilver.

Roze-rood

Zilver

De iPhone SE 2020 is vanaf morgenmiddag te bestellen vanaf €489. De eerste exemplaren worden vervolgens een week later op 24 april verwacht. De iPhone SE 2020 heeft een 4,7-inch scherm met Touch ID-sensor, een enkele camera en snelle A13-chip. De enkele camera is geschikt voor portretfoto’s en diepteregeling. Ook de voorste camera kan portretfoto’s maken. Meer over de iPhone SE 2020 lees je in onze round-up.

Bekijk ook

iPhone SE 2020: alles over Apple's betaalbare en compacte iPhone

De iPhone SE 2020 is een goedkoop instapmodel van Apple. Het is de tweede generatie van de iPhone SE en beschikt over een 4,7-inch scherm en Touch ID. Een prima toestel als je niet het allernieuwste nodig hebt, maar is de iPhone SE 2020 nu nog wel een goede aankoop? Je leest het hier.

iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 is de 4,7-inch iPhone uit 2020, als opvolger van de originele iPhone SE uit 2016. Het design is afgeleid van de iPhone 8, maar binnenin is alles vernieuwd. Bijzonderheden van deze iPhone zijn de fysieke thuisknop met Touch ID, een enkele camera en een glazen achterkant voor draadloos opladen. Lees alles over de specificaties van de iPhone SE 2020, prijzen, kleuren en meer! Wil je een losse iPhone SE 2020 kopen of een iPhone SE 2020 met abonnement, dan lees je bij ons waar je terecht kan. Dit model is opgevolgd door de iPhone SE 2022. Deze heeft hetzelfde ontwerp, maar met een nieuwe chip en 5G.

iPhone SE 2020

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.