Gerucht: ‘TSMC maakt A13-chip voor aanstaande iPhones’

Volgens bronnen is TSMC wederom de enige leverancier van de nieuwe chip in de 2019 iPhones. Het zou net als vorig jaar gaan om een 7 nanometer-chip. De bron kijkt ook vooruit naar nog meer aankomende producten.

Digitimes begint de week met een reeks verslagen uit de productieketen over allerlei aankomende Apple-producten in 2019. Allereerst komt de nieuwe A13-chip van de 2019 iPhones aan bod. Verder voorspelt de site de komst van onder andere nieuwe AirPods en iPads.

‘TSMC maakt A13-chip’

De afgelopen jaren heeft Apple telkens gekozen voor TSMC als enige leverancier van de A-chip in de iPhone. In 2015 was het de laatste keer dat Apple voor twee leveranciers koos, namelijk TSMC en Samsung. Het gaat om een 7 nanometer-chip, net als in Apple’s huidige A12-chip. De chip zou wel op allerlei vlakken verbeterd worden, al zijn de exacte details daarover nog schaars. Je kan in ieder geval verwachten dat de chips wederom sneller en energiezuiniger zijn. De productie van de chip start in het tweede kwartaal van 2019, dus ergens vanaf april. De A13-chip vinden we straks in alle drie de 2019 iPhones, waaronder de iPhone 11.

‘AirPods 2 en nieuwe iPads in eerste helft van dit jaar’
Digitimes blikt ook vooruit op de AirPods 2 en de nieuwe iPads. Zoals eerder al gesteld werd, verwacht Digitimes dat Apple de AirPods 2 in de eerste helft van het jaar uitbrengt. Eerder vandaag schreven we nog dat de AirPods 2 mogelijk in het zwart met een speciale coating komen. Die bron meldde dat de nieuwe oordopjes in het voorjaar beschikbaar zijn.

Bekijk ook

Gerucht: 'AirPods 2 ook in zwart, speciale coating voor meer grip'

Er zijn weer nieuwe geruchten over de AirPods 2 en de AirPower-oplaadmat. Zo zouden de AirPods 2 voorzien worden van een speciale coating voor extra grip en een nieuw design. Ook zou de audiokwaliteit beter zijn.

Digitimes verwacht de nieuwe iPads in de eerste helft van het jaar. De kans is groot dat de iPad 2019 in maart aangekondigd wordt, samen met de iPad mini 5. Apple zou wederom LCD-schermen gebruiken. In ons eerdere artikel kon je lezen wat onze verwachtingen van de iPad 2019 zijn.

Bekijk ook

Dit zijn de zes belangrijkste verwachtingen voor de iPad 2019

Apple komt dit najaar naar verwachting met de iPad 2019. Maar welke verbeteringen kun je verwachten van de iPad 2019? We zetten de belangrijkste op een rijtje.

Tot slot verwachten bronnen dat de verkopen van de MacBook ten opzichte van 2018 iets lager uit zullen vallen. Apple bracht in 2018 de nieuwe MacBook Air en MacBook Pro uit. Voor dit jaar verwachten we vooral verbeteringen aan de desktopkant, zoals de nieuwe Mac Pro 2019 en nieuwe iMacs. Het mag ook geen verrassing zijn dat Apple werkt aan de Apple Watch Series 5. Naast Quanta, Apple’s vaste fabrikant van het horloge, zou ook Compal een deel van de bestellingen tot hun rekening kunnen nemen.

Zie ook ons overzicht van Apple-producten in 2019, zodat je weet wat je allemaal van Apple dit jaar kan verwachten.

Bekijk ook

Deze Apple-producten heeft Apple in 2019 uitgebracht

Welke Apple-producten verschenen er in 2019? Het was een enorm druk jaar voor Apple en in dit artikel hebben we alle Apple-producten van het jaar voor je op een rijtje gezet.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.