Archief voor '2019 iPhone'

iCulture.nl afbeelding met logo

iPhone 11 reserveren kan nog steeds: alle details over de iPhone preorder

De iPhone 11 reserveren is vanaf nu mogelijk! Lees hier alles over de iPhone 11 bestellen bij je favoriete provider of bij de Apple Store. We hebben voor jou alle info over de iPhone 11 reserveren overzichtelijk bij elkaar gezet, zodat jij weet uit welke aanbieders je kunt kiezen.

iCulture.nl afbeelding met logo

Zoveel opslag zit er in de 2019 iPhones

Hoeveel opslag vinden we in de 2019 iPhone? Welke keuze heb je bij de nieuwste toestellen? In dit artikel lees je alles over de opslag en geheugen van de 2019-modellen.

iCulture.nl afbeelding met logo

Alles over de schermen van de 2019 iPhones

Welke schermen zitten er in de iPhones van 2019? Hoe zit het met 3D Touch en welke technieken worden er gebruikt? We leggen je uit hoe het zit met de schermen in de iPhone 2019.

iCulture.nl afbeelding met logo

Dit zijn de nieuwe kleuren van de 2019 iPhones

De 2019 iPhones komen weer in meerdere kleuren, maar voor welke varianten kiest Apple deze keer? We zetten alle kleuren van de 2019 iPhones voor je op een rijtje: van de kleurrijke iPhone 11 tot de nieuwe kleur voor de iPhone 11 Pro.

iCulture.nl afbeelding met logo

iPhone 2019 krijgt Apple-logo in het midden en dat heeft een reden

Bij de iPhone 2019 zal het Apple-logo naar een andere plek verhuizen: het komt midden op de achterkant van de nieuwe toestellen. Het heeft niets te maken met een gewijzigd design, maar het heeft een belangrijke andere reden. Dat zegt Bloomberg-verslaggever Mark Gurman.

iCulture.nl afbeelding met logo

Meer bewijs verschenen voor mogelijke iPhone 11 releasedatum

Wanneer liggen de 2019 iPhones in de winkels? Wat is de releasedatum van de iPhone 11? Bronnen verklappen mogelijk de releasedatum van de 2019 iPhones, die in lijn ligt met voorgaande jaren. Apple is van plan om alle drie de toestellen in september uit te brengen.