Vrouw met iPhone, bellend met MacBook

Reacties voor: Ruisonderdrukking op iPhone 13 ontbreekt: bug of bewust verwijderd?

Apple Support heeft bevestigd dat op de iPhone 13-modellen de toegankelijkheidsfunctie voor ruisonderdrukking tijdens telefoongesprekken ontbreekt. Op eerdere modellen zat het wel. Het lijkt een bewuste keuze, al zijn er ook supportmedewerkers bij Apple die zeggen dat het een bug is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Haha AirPods Pro hebben juist mega last van omgevingsgeluid. En boterham make is ongelijk iedereen aan de andere kant van de lijn, vraagt direct te stoppen.

  2. Niet alleen ruisonderdrukking mis ik, ook dat het scrollen op bepaalde sites en apps (Google mail) heeft een bibberend effect. De verversing snelheid op de iPhone 13 pro is toch niet wat het moest zijn.

  3. Origineel geplaatst door Willy
    Niet alleen ruisonderdrukking mis ik, ook dat het scrollen op bepaalde sites en apps (Google mail) heeft een bibberend effect. De verversing snelheid op de iPhone 13 pro is toch niet wat het moest zijn.

    Dat heeft meer te maken met het inladen van content bij het scrollen, daar heeft Apple geen invloed op. Dat valt nu op omdat de rest zo vloeiend is.

    Kijk maar eens naar apps die niet afhankelijk zijn van lazy loading. Daar heb je dit niet. Bijvoorbeeld je foto’s app.

    Ik merk een enorm verschil op dit 120hz scherm.

  4. @[Willy](#comment-885150): Dat ligt aan de app en niet aan je iPhone. Een aantal Google apps is nog niet aangepaste aan de aanpasbare refresh rate.

  5. Dan mag apple zich helemaal schamen. Open is een pdf in safari en scroll hierdoor. Is overduidelijk dat refresh rate te laat omhoog en te vroeg omlaag gaat. Reeds melding over gemaakt (lees veel artikelen), maar ja. Wie is die ene gozer in dat kleine landje..

    Origineel geplaatst door iDennis
    @[Willy](#comment-885150): Dat ligt aan de app en niet aan je iPhone. Een aantal Google apps is nog niet aangepaste aan de aanpasbare refresh rate.

  6. Ik heb zelf de iPhone 13 pro Max en beschik wel over deze functie. Toegankelijkheid, audio en visueel en dan achtergrond geluiden.

  7. Alsook Siri Vlaams ontbreekt sedert begin iOS 15 en komt maar niet terug.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.