iMac op bureau

Reacties voor: Apple stopt met 512GB en 1TB SSD-opslag voor kleinste iMac

Apple is gestopt met modellen met 512GB SSD en 1TB SSD in het kleinste model iMac. Het gaat om de 21,5-inch iMac met 4K-scherm.
10 reacties
 1. Zouden er problemen met de SSD’s zijn? Je hoort daar best veel over bij die M1 mini’s.

 2. Of is Apple de voorraden aan het opmaken?

 3. @Philip: Welke problemen dan want ik heb een Mac mini met de M1 en 512 GB SSD. Tot op heden geen vreemde zaken die wijzen op problemen.

 4. Pittig detail: Big Sur is niet compatible met (oudere) fusion drives. Mijn iMac is zo goed als onbruikbaar wegens serieuze performance issues. En dan durven ze nu nog altijd fusion drives te verkopen??

 5. @Tom: geen problemen hier..

 6. Belachelijke inperking voor de consument. Ik heb er niets anders over te zeggen.

 7. Origineel geplaatst door Tom
  Pittig detail: Big Sur is niet compatible met (oudere) fusion drives. Mijn iMac is zo goed als onbruikbaar wegens serieuze performance issues. En dan durven ze nu nog altijd fusion drives te verkopen??

  Mijn iMac uit mid 2014 met fusion drive werkt perfect op Big Sur.

 8. Ik denk dat Apple zich klaar maakt voor verkoop van de nieuwe iMac. Mogelijk houden ze deze versie van de iMac in het assortiment als ‘budget’ instapper net als toen bij de nieuwe MacBook Air, dat ze de oude er nog een tijdje naast verkochten.

 9. Origineel geplaatst door Tom
  Pittig detail: Big Sur is niet compatible met (oudere) fusion drives. Mijn iMac is zo goed als onbruikbaar wegens serieuze performance issues. En dan durven ze nu nog altijd fusion drives te verkopen??

  Dat zou bij mij een boel verklaren…! Vooral opstarten en van/naar iCloud slepen duurt een ‘eeuwigheid’. Even een bestand van je bureaublad naar een archiefmap verplaatsen duurt een bak thee. Afgerond dan he, hangt af hoe dicht je bij de waterkoker zit.

 10. Weet niet wat Apple aan het doen zijn, maar de laatste tijd slaan ze steeds meer de plank mis. Als de productie wordt verhoogd en de kosten lager worden dan zijn mensen eerder geneigd om een apparaat met een hogere opslag te kopen!

  Weet niet waar Apple mee bezig is, maar apparaten uit de handel te halen omdat het nu op laag pitje staat. Is gewoon weg dom. Voorbeeld de grote HomePod uit de schappen halen, waarom wordt het niet wereldwijd uit gegeven de mensen willen het echt wel hebben. Net al net meer laten produceren en de kosten wat lager doen en het is boem in business!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.