iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 3 augustus 2021

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 3 augustus 2021? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het is een mooie dag voor de Belgen, met twee nieuwtjes waar je als iPhone-gebruiker blij van wordt. ING België heeft nu Apple Pay en in Apple Kaarten krijg je nu realtime info over de openbaar vervoertijden. Zo zit je altijd op tijd in de juiste bus. Belgische iPhone-gebruikers profiteren bovendien van de lageren App Store-prijzen, die overigens ook voor Nederlanders en andere Europeanen gaan gelden. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Ulysses (gratis, macOS + IAP, 10.14.4+) - Meer functionaliteit voor bloggers. In de werkbladenlijst zie je nu een papieren vliegtuigje bij gepubliceerde blogposts, zodat je ze makkelijker kunt herkennen.
  • Widgetsmith (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 14.0+) - Grote update voor de fotofunctie. Je kunt nu makkelijker je fotobibliotheek doorbladeren en er een widget van maken. Ook is het standaard widgettype nu Foto.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.